Tehno News RO

Hota traditionala Hansa OSC521H: Cum sa gatesti in liniste


Fiecare stie ca in momentul in care gatesti anumite tipuri de alimente este nevoie fie sa stai cu usa inchisa la bucatarie fie sa gatesti cu geamul deschis. Acest lucru se intamplamai ales in cazul in care nu ai utilizat inca o hota, iar daca asa este iti recomand hota traditionala Hansa OSC521H, o hota care se potriveste perfect nevoilor tale.

Hota traditionala Hansa OSC521H

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2021


hota traditionala hansa osc521h.jpg

Potrivita in orice situatie
Indiferent daca locuiesti la casa, dar mai ales la bloc, indiferent daca ai o bucatarie openspace sau una clasica, aceasta hota se incadreaza perfect in bucataria ta fara a lasa sa treaca mirosurile si aburul rezultat in urma prepararii alimentelor in orice incapere din locuinta ta. Ca si aspect, hota este una clasica, traditionala, ce are o dimensiune de 140 x 500 x 470mm si o greutate de doar 3.9 kilograme, ceea ce o face sa se incadreze perfect deasupra aragazului tau clasic sau chiar si deasupra unei plite incorporabile. Tot legat de aspect avem prezente in partea frontala a hotei butoanele de control ale acesteia, atat a functionarii cat si a iluminarii.

Hota traditionala Hansa OSC521H

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2021


In cazul in care doresti sa cunosti toate detaliile privind utilizarea si montarea acestei hote in bucataria ta, trebuie mentionat faptul ca in cazul tuturor hotelor traditionale vei avea nevoie de o evacuare in exterior. Aceasta evacuare presupune un burlan cu diametrul de 120mm, un burlan care completeaza aspectul general de inoxal hotei.

Eficienta sporita
Vorbind despre eficienta, mentionam ca hota traditionala Hansa OSC521H dispune de un singur motor cu o putere maxima de 110 W care ii asigura o capacitate de absortie cuprinsa intre 149 mc/h si 181 mc/h. Aceasta capacitate de absortie este controlata cu ajutorul butoanelor frontale, butoane ce te ajuta sa selectezi una dintre cele trei trepte de functionare, depinzand de alimentele preparate dar si de cantitatea de abur sau miros rezultata in urma prepararii. Capacitatea de absortie sau, mai bine spus, puterea de absortie, presupune producerea unui zgomot specific. Zgomotul rezultat in urma functionarii este cuprins intre valorile de minim 58dB si un nivel maxim de 64dB.

Avantajele nu se pot observa doar functie de capacitatea de absortie, ci trebuie mentionate si caracteristicile privind eficienta. Intrucat vorbim despre un produs clasic la un pret acceptabil, aceasta hota nu se ridica la nivelul produselor moderne fara evacuare exterioara dar care au si un pret pe masura. In cazul acestui produs trebuie mentionat ca eficienta in ceea ce priveste filtrul de grasime este una specifica clasei C iar ca si filtru principal vorbim despre un filtru clasic de carbon. Daca vreti sa stiti si consumul pe care utilizarea hotei il produce in mod normal, vorbim despre un consum mediu anual de 71.5 kWh. Consumul de energie electrica plaseaza hota in a doua jumatate a ierarhiei claselor de eficienta energetica, mai exact in cadrul clasei E de eficienta.

Posibilitatea pregatirii alimentelor in conditii de iluminare scazuta este suplinita de prezenta unui sistem de iluminare, un sistem cu o eficienta specifica clasei G dar care te ajuta in momentul in care bucataria ta nu are o iluminare suficienta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 27 februarie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro