Tehno News RO

Hansa FCCX64000: un aragaz cu intretinere usoara


O bucatarie performanta presupune, in primul rand, existenta unei aparaturi electrocasnice destul de performante chiar daca cel care pregateste retetele nu este tocmai un chef. Indiferent daca esti o persoana care gateste din placere sau din nevoie, indiferent daca sunteti incepator sau experimentat, un aragaz performant poate face diferenta dintre un preparat reusit si unul mediocru. Un exemplu pozitiv si util de aragaz pe care il puteti utiliza in propria bucatarie este si cel Hansa FCCX64000.

Aragaz Hansa FCCX64000

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


hansa fccx64000.jpg

Incadrarea acestuia in propria bucatarie este una destul de usoara, indiferent daca vorbim despre o bucatarie moderna sau despre una clasica. Aerul clasic este dat de forma pe care o are si care seamana cu cea a unui vechi aragaz pe gaz, daca se intampla sa aveti insa o bucatarie moderna va vine in ajutor atat combinatia de nuanta metalica si neagra, dar si faptul ca avem o plita vitroceramica si un cuptor electric. Dupa cum se poate vedea si la prima vedere, acest aragaz are in partea de jos un cuptor destul de generos cu o usa cu sticla la fel de generoasa prin care supravegherea alimentelor preparate de catre dumneavoastra se poate face foarte usor. In partea superioara a usii vei gasi un maner cu forme dreptunghiulare iar deasupra sa panoul de control. In partea superioara a aragazului avem o plita vitroceramica cu patru arzatoare de dimensiuni si puteri diferite. Toate aceste detalii sunt incluse intr-un produs electrocasnic ce ocupa in bucatarie un spatiu de doar 85 x 60 x 60cm.

Aragaz Hansa FCCX64000

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Un sprijin oricand ai nevoie
Controlul, atat a plitelor cat si a cuptorului, se face prin intermediul panoului de control, un panou ce cuprinde in primul rand butonul pentru reglarea functionarii arzatorului din stanga fata, arzator ce asigura o putere de 1.8 kW, cu ajutorul sau putand utiliza cratite sau recipiente pentru gatit de dimensiuni normale. Urmatorul buton este pentru controlul functionarii arzatorului din partea stanga spate si presupune reglarea puterii arzatorului mic cu o putere de 1.2 kW. In mijlocul panoului avem butonul pentru cuptor, iar imediat dupa acesta butonul pentru arzatorul mare si pe urma inca un buton pentru inca un arzator mic. Daca doriti sa obtineti rezultate foarte bune, puteti sa va bazati pe arzatorul mare ce are o putere de 2.3 kW si cu ajutorul caruia se reduce timpul de pregatire al alimentelor.

Partea de cuptor a acestui aragaz este si ea una la fel de performanta precum cea a plitei si care dispune in primul rand de o capacitate de preparare de 69 litri. Pe langa aceasta caracteristica a cuptorului veti mai putea profita si de prezenta grill-ului si a rotisorului. Indiferent daca optati sa pregatiti o friptura foarte delicioasa sau daca vreti sa faceti ceva la rotisor, supravegherea nivelului de pregatire poate fi facuta cu usurinta prin intermediul sistemului de iluminare interioara. Pe langa pretul destul de avantajos, acest aragaz va aduce si alte motive pentru care merita a fi achizitionat, printre aceste motive gasind prezenta a patru functii de gatit, dar si a unui strat de email ce garanteaza o intretinere foarte usoara.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 3 martie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro