Tehno News RO

Hansa FCGW521109: un aragaz potrivit pentru orice bucatarie


Nevoia de hranire este una care sta la baza fiintei umane si care presupune existenta unor aparate electrocasnice necesare satisfacerii acestei nevoi. Indiferent de lucuinta ta si de bucataria pe care o ai la dispozitie,este nevoie de un aparat electrocasnic pe masura nevoilor, iar un aragaz precum Hansa FCGW521109 este solutia optima pentru orice bucatar, fie ca vorbim despre un bucatar care gateste din obligatie sau din placere.

Hansa FCGW521109

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 aprilie 2024


hansa fcgw521109.jpg

Aspectul acestui aragaz este unul clasic care se incadreaza in modelele obisnuite de pe piata, avand o culoare preponderent alba, dar si o usa neagra cu manerul alb. Deasupra usii identificam foarte usor butoanele de control al functionarii plitei dar si cuptorului, butoane rotative cu un aspect care mentine pe cel clasic al aragazului. In partea strangagasim butoanele pentru pornirea iluminarii cuptorului, butonul pentru pornirea grill-ului, dupa care urmeaza butonul rotativ pentru arzatorul din dreapta fata, apoi urmeaza butonul de reglare a functionarii arzatorului din dreapta spate, butonul pentru cuptor, butonul pentru arzatorul stanga spate, butonul pentru arzatorul stanga fata si, nu in ultimul rand,cel rotativ pentru temporizator. Doritorii acestui model mai trebuie sa stie ca aceasta plita dispune si de un capac pentru momentele in care aceasta nu functioneaza.

Hansa FCGW521109

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 aprilie 2024


Experimenteaza precum ai chef
Din punct de vedere functional, arzatoarele de care dispune plita sunt in numar de patru si avem un arzator mare dispus in partea din fata dreapta, un arzator mic dispus in partea din fata stanga si doua arzatoare normale dispuse in partea din spate. In cazul tuturor arzatoarelor, dar si a cuptorului, vei avea la dispozitie un sistem de aprindere electrica eliminand incovenientul chibritelor sau brichetelor. Trecand la cuptor, acesta iti ofera posibilitatea de a pregati o friptura precum cea de restaurant. Prezenta grill-ului si rotisorului te vor ajuta in acest sens si iti vor oferi posibilitatea de a face un gratar chiar si atunci cand vremea de afara nu permite realizarea acestuiain aer liber. In ceea ce priveste pregatirea unor retete mai sofisticate, ai la indemana si un timer care te poate anunta atunci cand timpul necesar pastrarii anumitor preparate in interiorul cuptorului s-a terminatsi timp in care poti desfasura orice alte activitati fara a sta cu ochii pe ce se petrece in interiorul cuptorului. Daca aveti pofta sa mancati o fripura delicioasa, fie ca vorbim despre una de pui sau de vanat, puteti opta pentru optiunea de rotisor, o optiune care te va ajuta sa te bucuri de o calitate deosebita a acesteia.

Pe langa aceste functii de care dispune atat cuptorul, cat si plita, avem in primul rand volumul de 58litri al cuptorului, un volum care sustine faptul ca poti sa pregatesti o masa bogata chiar si pentru o reuniune de familie sau pentru petrecere. Avand in vedere toate functiile de care dispune, si pretul este unul aferent dar relativ redus daca vrei sa te bucuri de un aparat electrocasnic compact, dar trebuie sa mai tii cont de un detaliu inainte de achizitie, acela al dimeniunii necesare montarii, intrucat are o dimensiune de 850 x 600 x 500mm.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 25 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro