Tehno News RO

Hota Hansa OSC621H: tot ce ai nevoie in bucatarie


Indiferent de aspectul si structura locuintei tale, se intampla sa fie nevoie sa pregatesti anumite alimente mai mult sau mai putin mirositoare. Acest lucru este cu atat mai deranjant cu cat locuinta este mai mica si, mai ales, daca locuiesti intr-un apartament sau intr-o garsoniera. Solutia pentru a scapa de mirosurile neplacute, de abur sau de fumul rezultat este cea a unei hote de bucatarie, o hota precum Hansa OSC621H.

Hota Hansa OSC621H

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 aprilie 2024


hota hansa osc621h.jpg

Mica, dar eficienta
Cu un aspect clasic si un finisaj destul de bun, aceasta hota este tot ce ai nevoie daca vrei sa pregatesti unele mancaruri mai dificile. Ca si elemente ale designului, gasim in prima faza butoanele care te ajuta sa controlezi functionarea hotei, dar si filtrul sau capacul acesteia. Linia clasica este data si de prezenta nuantei de inox in ceea ce priveste panoul de control al acesteia. Dimensiunea care trebuie sa o ai asigurata pentru a monta aceasta hota in propria bucatarie este una destul de redusa, de doar 140 x 600 x 470mm si, astfel, vei obtine si rezultatele dorite, dar vei avea si o economie a spatiului. Totodata, trebuie sa tii cont ca burlanul pentru evacuare trebuie sa aiba un spatiu cu diametrul de cel putin 120mm.

Hota Hansa OSC621H

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 aprilie 2024


Daca vrei ca vecinii tai de la etajele superioare sa nu stie daca gatesti peste, gogosi sau orice alt fel de mancare, poti sa apelezi la caracteristicile de performanta ale acestei hote Hansa. Intrucat vorbim despre un produs traditional, aceasta vine cu un singur motor de 110 W,un motor suficient dupa cum am spus pentru a face fata unei bucatarii mai reduse. Pe langa acest aspect, daca aburul si fumul rezultat in urma pregatirii alimentelor este mai mult sau mai putin, poti sa reglezi treptele de putere ale acestei hote functie de acest criteriu. Capacitatea de a alege una dintre cele trei trepte de care dispuneiti va garanta un rezultat bun de fiecare data. Puterea de absortie a acesteia, functie de fiecare treapta selectata, poate varia de la o valoare minima de 140mc/h pana la valoarea maxima de 180mc/h.

Prezenta unei lampi de iluminare de 28W te va ajuta in momentul in care nivelul de lumina din bucataria ta este unul mai redus. Aceasta putere a lampii de iluminare plaseaza acest produs doar in clasa de eficienta la iluminare G. Daca tot am ajuns la clasele de eficienta, sa pomenim si de eficienta din punct de vedere energetic, o eficienta specifica clasei E, intrucat are un consum mediu anual de 71.9kWh. Pe langa aceste clasificari, mai avem clasa de eficienta a filtrului de grasime iar pozitionarea este una specifica clasei C.

Pentru un produs traditional, Hota Hansa OSC621H este un ajutor de nadejde in bucataria ta, dar un ajutor care are grija si de urechile tale, deoarece produce un zgomot destul de mic. Functie de treapta de functionare a acestei hote, si zgomotul pe care il produce poate fi situat intre 58 dB si 64 dB. Avand o functionare destul de fiabila, o dimensiune redusa, dar si un gabarit de doar 4.3 kilograme, raportul pret calitate este unul bun, trebuind doar sa te hotarasti daca vrei sa o achizitionezi sau nu.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 25 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro