Tehno News RO

Gorenje DT9315X: hota autonoma de real ajutor pentru oricine


Toata lumea isi doreste sa aiba o bucatarie mare ca dimensiuni si una complet echipata, dar o bucatarie mare este una care va produce multe mirosuri si foarte mult abur sau fum, ceea ce inseamna ca vei avea nevoie fie de o aerisire, fie de o hota puternica. Aceste lucruri au fost luate in calcul in momentul realizarii hotei autonome de la Gorenje DT9315X care se va dovedi un ajutor de nadejde in bucatarie.

Gorenje DT9315X

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


gorenje dt9315x.jpg

Pentru un aer curat
Cu un design decorativ si in acelasi timp elegant, aceasta hota se va potrivi perfect in orice bucatarie si in acelasi timp va face fata oricarei provocari. Posibilitatea de montare trebuie sa tina cont de trei caracteristici constructive principale, prima caracteristica fiind cea a dimensiunii, iar pentru acest model avem o dimensiune de 622 – 1152 mm x 898 – 450mm. Al doilea criteriu in ceea ce priveste montarea este dat de diametrul burlanului, un diametru de 150mm ce iti va garanta o evacuare a aerului plin de mirosuri, a aburului si a fumului rezultat in urma prepararii alimentelor, intr-un mod eficient si rapid. Ultima, dar nu cea din urma, greutatea de 14 kilograme, va reprezenta un mic dezavantaj pentru manevrarea in momentul montarii atat pentru tine sau pentru cineva pregatit in domeniu.

Gorenje DT9315X

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


In ceea ce priveste aspectul functional al acestei hote, controlul este unul mecanic si se poate realiza cu ajutorul butoanelor dispuse frontal, usor spre dreapta. Primul buton este cel care iti permite pornirea celor doua lampi de iluminat dispuse sub hota, al doilea buton este cel ce va porni functionarea hotei pe treapta intai, iar celelalte doua sunt destinate treptei 2, respectiv 3. Intrucat am mentionat cele doua lampi de iluminat, trebuie precizat ca vorbim despre o putere de iluminare de 20W pentru fiecare. Nivelul de randament pe care aceasta hota cu un singur motor il poate oferi este determinat de capacitatea sa de absorbtie a aerului si vom avea pentru treapta intai de functionare o capacitate minima de absorbtie de 195mc/h, iar daca vom porni treapta trei vom obtine o capacitate maxima de absorbtie de 384mc/h.

Fie ca va functiona pe o treapta inferioara, fie ca va functiona pe una superioara, este de luat in calcul si zgomotul pe care il produce si care poate fi deranjant uneori. Totusi, in cazul acesteia, nu cred ca zgomotul ar putea reprezenta un dezavantaj deoarece vom avea un nivel de zgomot minim de 51dB si un nivel de zgomot maxim de 63 dB, ceea ce nu o face mai zgomotoasa decat un aspirator,de exemplu. La baza functionarii nu va sta doar motorul acesteia, ci si filtrul de care dispune, in cazul de fatagasind un filtru de grasime. Intrucat foarte multa lume, in momentul achizitionarii unui aparat electrocasnic,se orienteaza in functie de pozitia sau clasele de eficienta pe care le ocupa un astfel de produs, specificam ca incadrarea in clasa de eficienta pentru iluminare este una E, clasa de eficienta pentru filtru este una C, iar clasa de eficienta energetica este una E. Daca este sa cantarim toate aceste detalii si pretul nu foarte mare, vom vedea ca hota autonoma Gorenje cu o putere de 180W si un consum anual de 132.6kW va face fata cu brio in orice bucatarie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro