Tehno News RO

Masina de spalat vase Hotpoint LSFF 9M124 CX EU: un ajutor de nadejde in bucatarie


Nevoia de a avea mai mult timp pentru tine si pentru familia ta inseamna utilizarea unor aparate care sa te ajute sa economiesesti acest timp. Fie ca vorbim despre aparate electrocasnice pentru a te ajuta la curatenie sau despre cele care te ajuta la pregatirea alimentelor, utilizarea celor mai noi si performante a fost intotdeauna solutia optima. Acelasi principiu se aplica si in cazul timpului petrecut pentru spalarea vaselor dupa servirea unei mese imbelsugate alaturi de familie sau prieteni, iar ajutorul vine din partea masinii de spalat vase Hotpoint LSFF 9M124 CX EU.

Masina de spalat vase Hotpoint LSFF 9M124 CX EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 decembrie 2023


masina de spalat vase hotpoint lsff 9m124 cx eu.jpg

Cu un design modern, aceasta masina are rolul de a se integra perfect in orice locuinta si in orice bucatarie, indiferent de modul de amenajare al acesteia. Aspectul metalic completeaza pe cel modern, dandu-i un aer de eleganta si, in acelasi timp, de performanta, sustinut de prezenta panoului de control dispus in partea superioara fata. Pe acest panou gasim atat elemente ce ne indica faza programului de spalare, timpul ramas din acest program, dar, in acelasi timp, si elemente ce ne permit pornirea si controlul functionarii acesteia. Cu o dimensiune de 850 x 450 x 600mm, putem spune ca avem atat un produs modern, cat si unul minimalist.

Masina de spalat vase Hotpoint LSFF 9M124 CX EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 decembrie 2023


Un aparat electrocasnic ce face munca ta
Functional vorbind, avem un produs electrocasnic care are o capacitate de spalare de pana la 10 seturi de masa, fiind recomandat atat pentru familiile mai numeroase cat si pentru un mic local de profil. Printre functiile si programele pe care le poti folosi pentru a te bucura de o eficienta sporita o gasim pe cea AutoIntensiv, Auto Normal sau functia de spalare rapida de 25 de minute. Daca detii anumite piese dintr-unmaterial mai delicat, precum paharele de cristal, poti selecta functia speciala Cristale si vei fi sigur ca rezultatele de curatare obtinute sunt cele mai bune.

Daca aveti de desfasurat mai multe activitati, printre care si unele ce presupun sa plecati de acasa, puteti lasa masina de spalat vase Hotpoint LSFF 9M124 CX EU sa lucreze in timp ce va desfasurati cealalta activitate. Acest lucru se poate datorita prezentei sistemului de siguranta pentru copii, dar si a celui de protectie impotriva inundatiilor. Daca credeti ca utilizarea acestui aparat electrocasnic va reprezenta si o diminuare a bugetului, puteti sta linistiti, intrucat consumul anual de energie este de 211 kW si se incadreza in clasa de eficienta energetica A++. Cu un astfel de consum energetic si cu un consum anual de apa de 2520 litri, ne bucuram de o eficienta la spalare specifica clasei A si de o eficienta la uscare tot din clasa A.

Dupa cum am putut vedea, avem un produs modern si elegant datorita aspectului, avem un produs performant datorita caracteristicilor functionale, dar avem si un produs silentios datorita zgomotului de 44 dB ce il produce in timpul functionarii. Toate aceste caracteristici si functii pot fi in locuinta ta in schimbul unei sume nu foarte mare de bani pe care o platesti in magazinele de profil sau a celor din mediul online.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 2 decembrie 2023 la:Galerie foto: "Masina de spalat vase Hotpoint LSFF 9M124 CX EU: un ajutor de nadejde in bucatarie"

masina de spalat vase hotpoint lsff 9m124 cx eu _2.jpg
masina de spalat vase hotpoint lsff 9m124 cx eu _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro