Tehno News RO

Zanussi ZCG212J1XA: aragaz decent si ieftin


Un aragaz clasic este unul dintre cele mai usor de cumparat aparate electrocasnice si asta pentru ca, de regula, acestea sunt de o calitate decenta indiferent de producator. Daca modelul vine totusi de la un brand cu nume este cu atat mai bine, pentru ca in acest mod te poti astepta si la cateva lucruri in plus.

Aragaz Zanussi ZCG212J1XA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


zanussi zcg212j1xa.jpg

Zanussi ZCG212J1XA face si el parte din oferta unei firme destul de cunoscute si apreciate, mai ales in Romania si, de aceea, ne putem astepta numai la lucruri bune de la el. Cu toate acestea, fiind un model complet comun, nu trebuie sa ne fixam asteptarile nici prea sus pentru a nu fi dezamagiti.

Un aragaz obisnuit, dar unul de incredere
Nu sunt foarte multe de spus in ceea ce priveste designul acestui model. Fiecare dintre noi a mai vazut zeci de astfel de aparate si fiecare dintre ele arata cam la fel. Cu o combinatie coloristica de alb si negru si o carcasa din inox, nu se poate spune ca aragazul straluceste, dar macar este unul rezistent la lovire, desi se murdareste repede. In plus, panoul de control este cel clasic, cu butoane pentru arzatoare si pentru cuptor, dar si unul pentru setarea timer-ului de la cuptor. Nu este deloc greu de utilizat si asta este un mare avantaj.

Aragaz Zanussi ZCG212J1XA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Nici in ceea ce priveste functionarea efectiva aragazul nu surprinde, dar atat timp cat il utilizezi cum trebuie, este o achizitie buna. Are patru arzatoare iar puterea acestora variaza de la 1 kW pentru cel mic la 2.6 kW pentru cel mare (cele doua intermediare au 2 kW fiecare). Desi functioneaza pe gaz, aprinderea arzatoarelor este electrica, fiecare dintre ele beneficiind si de o siguranta in cazul in care alimentarea cu gaz se opreste.

Cuptorul, pe de alta parte, nu are parte de o aprindere electrica, trebuind utilizate chibriturile pentru asta. Este o alegere destul de ciudata, mai ales daca luam in considerare faptul ca alte modele de la Zanussi sunt dotate cu asa ceva. Nu este o mare pierdere, dar pentru unii poate sa conteze. Capacitatea cuptorului este de 53 de litri si are si grill si rotisor, deci se mai recupereaza din acest punct de vedere. Asadar, aragazul este foarte bun si gateste o gama variata de preparate, capacitatea sa de 4 arzatoare fiind una pentru intreaga familie, la fel si cuptorul care este relativ mare.

In concluzie, acesta este un aragaz decent. Din pacate, nu putem spune ca il recomandam pentru toata lumea, pentru ca nu este chiar atat de spectaculos. In schimb, pentru un cumparator nu foarte pretentios, acesta reprezinta o solutie foarte buna. Daca doriti sa va schimbati aragazul si nu aveti un buget prea mare, Zanussi ZCG212J1XA este o alegere inspirata si costa putin, asa ca deranjul financiar nu va fi unul prea mare. La fel, acesta este un aparat foarte bun pentru o persoana mai in varsta, care nu isi doreste sa cumpere un model foarte complicat. Pana la urma, orice produs bun are target-ul sau si nici acesta nu face exceptie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 3 martie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro