Tehno News RO

Laptop Asus X553MA-XX898B: un model ieftin care ofera ceea ce promite


Cu fiecare model pe care il scot, Asus demonstreaza ca sunt o companie perfect adaptata pietii. In primul rand, pentru ca au laptop-uri pentru absolut toate nevoile si buzunarele, dar conteaza foarte mult si faptul ca fiecare dintre acestea reuseste sa fie ceea ce cumparatorul isi doreste, adica un model de varf in clasa lui.

Laptop Asus X553MA-XX898B

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 14 aprilie 2021


laptop asus x553ma-xx898b.jpg

Cat despre modelul despre care vom vorbi, Asus X553MA-XX898B, acesta este unul dintre cele mai ieftine laptop-uri de dimensiuni normale de pe piata, dar in niciun caz nu are cum sa te dezamageasca daca ceea ce iti doresti este doar un gadget de ocazie, cu care sa navighezi pe internet si sa folosesti Microsoft Office.

Modelul perfect pentru birou, dar care poate sa fie folosit si acasa
Daca la locul de munca nu ti se pune la dispozitie un calculator si nici nu ai nevoie de cine stie ce performante, atunci un astfel de laptop poate sa reprezinte alegerea castigatoare din toate punctele de vedere. La fel, el este foarte bun si util si acasa, mai ales daca este utilizat ca un al doilea calculator sau luat in calatorii.

Laptop Asus X553MA-XX898B

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 14 aprilie 2021


Asta pentru ca modelul este destul de usor, avand 2 kilograme, dar reuseste sa pastreze o diagonala perfecta pentru filme, cea de 15.6 inch. In plus, aproape ca nu exista un alt laptop mai ieftin decat acesta si care sa aiba aceeasi diagonala. Si, chiar mai mult decat atat, cu ajutorul lui te poti uita la filme (avand si intrari USB) sau il poti conecta la diverse alte dispozitive (prin intrarile HDMI, VGA sau PC).

Bineinteles, dincolo de aceste avantaje, nu ai cum sa te astepti la performante prea mari de la un astfel de model. Totusi, pentru filme, muzica si diverse alte programe, Asus X553MA-XX898B are o configuratie decenta. Un procesor Intel Celeron Dual Core cu frecventa de 2.16 GHz si memoria RAM de 4 GB reprezinta suficient de mult pentru activitatile amintite anterior, dar cu acestea si cu placa video integrata, jocurile de generatie noua reprezinta mai mult decat poate duce laptopul. Si, totusi, nici nu era atat de mare nevoie de ele. HDD este si el destul de incapator pentru utilizarile obisnuite ale acestui laptop, in 500 GB incapand suficient de multe documente, melodii si filme.

Spre deosebire de alte modele ieftine, acesta are si unitate optica de scriere/citire CD si DVD, iar camera web este una VGA. Din pacate, bateria nu este chiar atat de rezistenta, mai mult de patru ore laptop-ul fiind imposibil de folosit. Si, nu in ultimul rand, asa cum se intampla cu majoritatea modelelor la pret redus de la Asus, si acesta vine cu Windows 8 cu Bing gata instalat.

Asadar, daca asteptarile sunt cele corecte, Asus X553MA-XX898B poate sa fie privit ca un laptop bun de cumparat, chiar recomandat datorita pretului sau extrem de scazut. Daca vrei mai mult, un model pentru tine este cel putin dublu ca pret. Dar daca vrei doar sa iti folosesti laptop-ul la munca, atunci acesta poate sa reprezinte o solutie de luat in calcul.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 14 aprilie 2021 la:Galerie foto: "Laptop Asus X553MA-XX898B: un model ieftin care ofera ceea ce promite"

laptop asus x553ma-xx898b _2.jpg
laptop asus x553ma-xx898b _3.jpg
laptop asus x553ma-xx898b _6.jpg
laptop asus x553ma-xx898b _5.jpg
laptop asus x553ma-xx898b _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro