Tehno News RO

Gorenje GN51101AW: un aragaz obisnuit, dar decent


Oricine are nevoie de un aragaz si nu toata lumea isi permite modele scumpe (sau sa treaca la sistemul mai nou, cu plita si cuptor separat). Asadar, pentru multi, cea mai la indemana solutie ramane achizitionarea unui aparat de baza, cu gaz si cu aprindere clasica. Iar acestea sunt destul de ieftine pentru a putea sa fie privite cu ochi buni de oricine.

Gorenje GN51101AW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 decembrie 2023


gorenje gn51101aw.jpg

Gorenje GN51101AW este un astfel de aragaz, unul simplu si foarte usor de utilizat, dar care se poate dovedi util in abosolut orice bucatarie.

Cum nu exista foarte multe aragazuri cu designuri cu adevarat incantatoare, iar cele care sunt apartin de departe clasei premium, era de asteptat ca nici Gorenje GN51101AW sa nu reprezinte un varf din acest punct de vedere. Nici nu o face, dar nici un model urat nu este. Are culoarea alba si este destul de compact si elegant pentru a se potrivi in orice bucatarie. Si materialele din care este construit sunt bune si rezistente, Gorenje fiind un producator destul de recunoscut pentru asa ceva.

In plus, modelele clasice au si avantajul tipului de control. Cu un panou mecanic cu cinci butoane, este clar ca aragazul poate sa fie utilizat de oricine, chiar si de persoanele mai in varsta care, de regula, se tem sa foloseasca aprate foarte moderne din punct de vedere tehnologic.

Gorenje GN51101AW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 decembrie 2023


Un aragaz de familie, care gateste foarte bine
Avand patru arzatoare, toate pe gaz, aprinderea electrica nefiind disponibila, se poate spune ca Gorenje GN51101AW este un aragaz foarte bun pentru orice familie. Asadar, cu ajutorul celor patru pot fi gatite mai multe mancaruri deodata, economisindu-se astfel si timp. Probabil ca nu prea are rost sa insistam acum pe avantajele unui asemenea model, ele fiind cunoscute de toata lumea. Totusi, este bine de spus ca cele doua arzatoare medii au puterea de 1.75 kW, cel mic de 1 kW si cel mare de 2.7 kW. Si chiar daca aprinderea cu chibrituri este mai putin sigura decat cea electrica, daca esti atent, nu are ce rau sa se intample.

Mai trebuie sa discutam acum si despre cuptor. Acesta are o dimensiune medie, de 55 litri. Cuptorul este mai compact si era de asteptat, dar chiar si asa poate sa fie suficient. Si el functioneaza pe gaz, deci nu este unul de ultima generatie. Totusi, se incalzeste rapid si usa este una speciala, care nu permite pierderi de caldura. In ceea ce priveste accesoriile, acesta vine doar cu o tava normala, dar pana la urma este bine si atat.

Gorenje GN51101AW nu este, asa cum probabilse vede cu usurinta, un aragaz modern. Dar, pentru un model clasic, este util si isi face treaba asa cum trebuie. Daca esti obisnuit cu un astfel de aparat si nu vrei sa il schimbi pe unul mai bun si mai nou, cu siguranta vei fi multumit de el. In plus, pretul este unul scazut, pe care oricine si-l poate permite, asa ca suntem convinsi ca aragazul poate sa convinga cumparatorii ca este o alegere potrivita.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 2 decembrie 2023 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro