Tehno News RO

Telefon mobil Evolio M4 Magic: un telefon obisnuit cu cateva detalii foarte moderne


Evolio, desi acum ceva timp, nu foarte mult, era o firma de care nu auzise nimeni, reuseste sa prezinte o oferta de smartphone-uri din ce in ce mai solida si, cu siguranta, atractiva pentru romani. Acest lucru se datoreaza in mod special politicii de preturi practicate, acestea fiind destul de mici si de accesibile pentru toata lumea.

Telefon mobil Evolio M4 Magic

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 februarie 2020


telefon mobil evolio m4 magic.jpg

Astfel, Evolio M4 Magic este chiar unul dintre modelele mai ieftine ale producatorului, dar acest lucru aproape ca nici nu se cunoaste deoarece telefonul beneficiaza de cateva dotari dintre cele mai bune. Nu este el un varf tehnologic, dar acest lucru un inseamna ca nu este un model decent.

Inca de la inceput nu se poate sa nu remarci faptul ca acest telefon este unul ceva mai mic, avand o diagonala de 4.5 inch. Daca modelul castiga astfel in ceea ce inseamna manevrabilitate si devine mai usor de transportat, el pierde mai ales in calitatea imaginilor, rezolutia fiind de doar 854 x 480 pixeli. Totusi, daca un telefon de doar 120 g va incanta, atunci cu siguranta se poate trece peste acest dezavantaj, mai ales daca luam in considerare faptul ca pentru navigarea pe Internet nici nu este nevoie de o rezolutie prea mare.

Telefon mobil Evolio M4 Magic

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 februarie 2020


Performantele medii se imbina cu cele deosebite
Este de asteptat ca, platind atat cat o faci pentru Evolio M4 Magic, sa nu primesti in schimb un telefon extrem de performant. Imbucurator este totusi faptul ca acest model vine cu cateva surprize care il transforma fara probleme in una dintre cele mai bune si performante variante din categoria sa de pret.

Sa incepem totusi cu ceea ce este mai banal, adica in principal intreaga configuratie. Acest telefon are un procesor quad core de 1.3 GHz si 1 GB RAM, ceea ce este complet comun si nespectaculos. Totusi, o astfel de configuratie reuseste inca sa se mentina pe propiile picioare si sa faca fata. Nici cei 8 GB capacitate de stocare nu sunt prea mult, dar pana la urma capacitatea e acceptabila.

Un prim aspect cu adevarat pozitiv al telefonului este sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, adica cea mai noua varianta. Aceasta ofera o interfata intuitiva, usor de folosit si rapida, un avantaj important in cazul oricarui telefon.

Apoi, buna spre foarte buna este si capacitatea de fotografie/filmare. Cele doua camere au capacitati de 8, respectiv 2 MP. Poate ca la o prima vedere nu pare chiar atat de mult, dar pentru un model ieftin, este foarte bine.

Ca orice model din aceasta categorie de pret, telefonul este unul dual sim. Iar bateria, care tine pana la 8 ore cu o utilizare normala, devine astfel una de capacitate rezonabila.

Evolio M4 Magic nu a fost lansat pentru a impresiona toata piata sau pentru a primi premii de telefonul anului. In schimb, el este special conceput pentru persoanele care nu au foarte multi bani si nici nu isi doresc cel mai slab smartphone de pe piata. Este un model mai mult decat decent, pretul sau este cel corect si, daca ii dai voie, poate chiar sa suprinda cu cateva caracteristici.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 26 februarie 2020 la:Galerie foto: "Telefon mobil Evolio M4 Magic: un telefon obisnuit cu cateva detalii foarte moderne"

telefon mobil evolio m4 magic _3.jpg
telefon mobil evolio m4 magic _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro