Tehno News RO

Heinner CH250BK: hota traditionala cu aspect modern


Indiferent daca locuiesti la casa sau la bloc, se intampla momente in care doresti sa gatesti anumite alimente dar care pot genera, pe langa mirosurile specifice, si fum sau aburi care deranjeaza. Pentru astfel de momente exista, pe langa posibilitatea de a deschide geamul, si posibilitatea de a fi ajutat de catre un aparat electrocasnic precum o hota. Daca sunteti in cautarea unui astfel de hote, va putem recomanda hota traditionala Heinner CH250BK.

Hota Heinner CH250BK

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 iunie 2018


heinner ch250bk.jpg

Aceasta hota, pe langa ajutorul dat in materie de lupta cu mirosurile si cu fumul, iti va da si un aspect modern datorita nuantei negre pe care o are. Ce se mai poate observa inca cu ochiul liber sunt detaliile legate de dimensiunea pe care o are, dar si de un control al functionarii acesteia. Pe partea de montaj, avem dimensiunea hotei de 60 x50cm de care are nevoie pentru a fi instalata,insa datorita aspectului functional traditional va mai fi nevoie si de o aerisire destul de mare, de 120mm, deoarece acesta este diametrul burlanului cu care este prevazuta. Pe partea de functionare si control al acesteia vom putea identifica cele cinci butoane de tip push care sunt pozitionate in partea frontala a acestuia, dar si de vizorul dispus sub portiunea butoanelor.

Hota Heinner CH250BK

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 iunie 2018


Traditional, dar eficient
Dupa cum am specificat, aceasta hota este una traditionala care este prevazuta cu un filtru Acrilic, control mecanic prinintermediul celor cinci butoane mentionate anterior si cu un singur motor. Aceasta functionare iti va garanta o eficienta destul de buna chiar si in cazul in care doresti sa prepari anumite fripturi precum cele de peste sau alte retete ce genereaza foarte multe mirosuri si fum, iar de acest lucru va avea grija capacitatea de absorbtie de care hota dispune. Daca optezi pentru o functionare la primul nivel de putere sau de absorbtie, vei avea o capacitate de 119 mc/h, iar daca fumul si mirosul sunt mult mai persistente puteti apela la folosirea capacitatii maxime de absorbtie a acestei hote si la o capacitate de 174 mc/h. Daca este insa sa facem o corelare intre functionare si zgomotul produs de aceasta functionare, vom avea un nivel de zgomot minim specific unei trepte minime de absorbtie de 55 dB si un nivel de zgomot maxim de 65 dB. Acest zgomot, comparat cu al altor aparate electrocasnice, face ca hota sa fie una cu un zgomot asemanator celui produs de o masina de spalat sau mai redus decat cel al unui aspirator.

Foarte multa lume foloseste ca si criteriu de selectie a unui produs electrocasnic clasele de eficienta in care acesta se incadreaza si nu neaparat pretul pe care il are. Totusi, cu un pret destul de avantajos, vei beneficia mai ales de un produs care se pozitioneaza in clasa C de eficienta a filtrului de grasime si clasa G de eficienta a sistemului de iluminare. Daca vreti insa sa stiti doar partea legata de consumul energetic si grija pe care hota o aloca acestui aspect,trebuie sa stiti ca, avand un consum de 111.6 kW, clasa de eficienta energetica este E.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 20 iunie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro