Tehno News RO

Gorenje BO53CLI: un cuptor incorporabil cu aspect retro


Nimic nu conteaza mai mult intr-o locuinta decat o bucatarie bine echipata si dotata cu toata aparatura electrocasnica necesara desfasurariiactivitatii de zi cu zi, dar mai ales pentru pregatirea unor retete care mai de care mai sofisticate. Pentru acest lucru vei avea foarte mare nevoie atat de o plita de gatit, dar mai ales de un cuptor pentru copt si pentru realizarea unor deserturi, prajituri sau placinte cum ai mancat in copilarie. Un cuptor care se potriveste acestor conditii si criterii este si cel de la Gorenje, mai exact modelul BO53CLI.

Gorenje BO53CLI

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


gorenje bo53cli.jpg

Principala caracteristica legata de design a acestui cuptor incorporabil este cea a aspectului retro, un aspect asemanator cu cel al unui cuptor vechi, asa cum ai vazut probabil la bunici. Nuanta ce tinde usor spre piersica sau, mai exact, spre bej si forma si conturul sticlei transparente din cadrul usii, dar si manerul usii vin sa sustina acest aspect si sa ii ofere un aer si mai clasic. Elementele si caracteristicile clasice ale acestui cuptor nu se opresc aici, acestuia fiindu-i date si unele caracteristici elegante datorita formei si aspectului, atat a butoanelor de control cat si a ceasului. Butoanele si elementele cu care poti controla foarte usor acest cuptor sunt date de doua potentiometre rotative,si anume cel din stanga pentru selectarea programului de functionare si cel din dreapta pentru selectarea temperaturii. Intre aceste doua butoane gasim un alt element clasic, cel al ceasului cu ajutorul caruia stim cat timp a stat sau trebuie sa stea alimentele la gatit.

Gorenje BO53CLI

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Clasic si modern in acelasi timp
Chiar daca are un aspect clasic, asta nu inseamna ca este vorba si de o functionare clasica, intrucat vorbim despre un produs cu alimentare pe electricitate ce iti ofera o gama variata de functii. In primul rand avem un avantaj foarte mare legat de capacitatea de gatit si cantitatea de alimente pa care o putem gati. Cu o capacitate de 60 de litri, acest cuptor va va ajuta sa pregatiti o masa foarte copioasa pentru intreaga familie si pentru o intreaga ceata de prieteni. Siguranta utilizarii este data si de prezenta tehnologiei CoolDoors care mentine temperatura usii la un nivel scazut, reducand astfel riscul producerii unor arsuri sau a unor accidentari. Tot pentru siguranta in exploatare mai avem prezent si geamul destul de generos al usii prin care vei putea supraveghea toate alimentele care sunt in interior, precum si nivelul de coacere sau de pregatire al acestora.

Daca in trecut apareau probleme cand era momentul intretinerii acestui cuptor, acum poti sta linistit si din acest punct de vedere, intrucat dispune de functia AquaClean care, prin turnarea unei jumatati de litru de apa in tava si pornirea programului, va produce abur care va inmuia murdaria iar dupa o jumatate de ora va ajuta sa puteti curata cu o simpla laveta. Chiar daca poate prezenta un usor dezavantaj, pretul putin cam ridicat vine insa sa va asigure ca veti beneficia de o calitate foarte ridicata si de performante foarte bune ale cuptoruluiintrucat are si un consum destul de bun specific clasei energetice A.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro