Tehno News RO

Gorenje BO635E11XK: un cuptor incorporabil de calitate, dar un pic mai ieftin


Gorenje este o firma de electrocasnice foarte mare (una din primele opt din Europa), dar printre romani probabil ca nu este chiar atat de cunoscuta. Totusi, slovenii au o gama foarte variata de electrocasnice si prin calitatea acestora ei au toate sansele sa ii convinga pe cei interesati ca sunt o alegere foarte buna.

Gorenje BO635E11XK

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


gorenje bo635e11xk.jpg

Asa cum era se asteptat, ei s-au implicat si in productia de electrocasnice incorporabile si in oferta lor se gasesc si modele mai scumpe, dar si mai ieftine. Fara a avea cel mai redus pret posibil, cuptorul incorporabil electric Gorenje BO635E11XK este totusi mai ieftin in comparatie cu alte modele ale firmei, dar calitatile sale raman unele importante.

Un cuptor modern totusi
Si cand spunem acest lucru nu ne referim doar la designul sau, desi acesta atrage atentia cel mai repede. Exista si cuptoare mai aratoase (Gorenje Ora-Ito BO73ORAB fiind un exemplu potrivit), dar nici acesta nu este chiar urat. Si chiar daca este alb (cu exceptia usiii negre), materialele din care este construit (inox si sticla, mai exact) sunt unele care nu permit pastrarea amprentelor. Cu alte cuvinte, oricat ar fi utilizat, el ramane curat pe exterior. Are si doua butoare mecanice (pentru pornire si setarea temperaturii), dar restul setarilor se realizeaza cu ajutorul unui panou electronic touchscreen care insoteste si un afisaj LCD.

Gorenje BO635E11XK

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Nici in interior acest aparat nu sta chiar rau. Singurul lucru care ii lipseste pentru a putea sa fie considerat un model premium este un sistem de curatare automata, dar chiar si in aceste conditii el este destul de avansat si rezultatele sale sunt unele excelente din toate punctele de vedere. Fiind un model multifunctional, acesta se incalzeste pe etaje si permite astfel ca proprietarul sa gateasca mai multe preparate deodata, chiar daca ele au nevoie de temperaturi diferite. Usa, pe de alta parte, ramane rece, deci nu trebuie sa va faceti griji din cauza accidentelor si a arsurilor.

Caldura este degajata uniform cu ajutorul unui ventilator iar sistemul cu grill este foarte util pentru cei care isi doresc sa mai diversifice mancarurile preparate. Se pot seta si mai multe trepte de temperatura, dar si timpul, aparatul beneficiind si de un timer.

Clasa energetica este de asemenea una buna, A. La o utilizare standard, acesta consuma 0.92 kW/h, ceea ce nu inseamna prea mult pentru un cuptor electric. Si, in final, nu trebuie sa uitam ca este dotat si cu un gratar, dar si cu doua tavi, accesorii necesare si binevenite.

Dimensiunile sale sunt de 59.5 x 59.7 x 54.7 cm, iar capacitatea de 67 l este chiar mare, superioara multor cuptoare pe gaz. Asadar, Gorenje BO635E11XK este un cuptor incorporabil de calitate aproape premium. Pe de alta parte, este mai ieftin decat aceste modele, asa ca pentru cineva care isi doreste aparate incorporabile, poate sa fie o alegere mai economa. In ceea ce priveste dotarile, nu prea i se poate reprosa nimic, calitatea fiind in perfecta concordanta cu pretul. Asadar, daca vrei un cuptor bun, acesta reprezinta o solutie interesanta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro