Tehno News RO

Laptop Asus F550JX-DM020D: un device modern numai pentru tine


In zilele noastre, toate activitatile desfasurate sunt strans conectate de tehnologie atat in materie de activitati desfasurate in casa cat si de a tine legatura cu cei dragi sau de a face anumite achizitii. Cu o gama atat de variata de produse este destul de greu sa te hotarasti cu privire la solutia ideala in materie de produse IT, dar o analiza corecta a ceea ce ai nevoie si ce conditii trebuie sa indeplineasca iti poate usura situatia. Daca totusi vrei un ajutor, putem incepe cu recomandarea produsului oferit de Asus si anume Laptopul Asus F550JX-DM020D.

Laptop Asus F550JX-DM020D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2021


laptop asus f550jx-dm020d.jpg

Cu un design elegant, acest device se adreseaza unei game variate de utilizatori, chiar si celor cu un stil de viata mai activ si mai dinamic. Eleganta este oferita de prezenta nuantei matalice si a cercurilor concentrice vizibile la exterior, dar si de aspectul metalic de la interiorul laptopului. Tot la exterior putem identifica si existenta unei variate modalitati de interconectare intre acesta si alte dispozitive, totul putand fi posibil cu ajutorul unui port HDMI, un port RJ-45, a trei porturi USB. Chiar daca in acest moment utilizarea unui CD sau a unui DVD este intr-un usor declin, comparativ cu platformele de memorare online sau cu suporturi de memorie externa, Asus F550JX are si o unitate de citire scriere DVD RW. Aspectul este completat de prezenta unei tastaturi internationale, dar si a uneia numerice care usureaza utilizarea sa pentru anumite activitati de programare sau editare, iar pentru a incheia aspectul precizam ecranul de 15.6 inch de care se bucura acest produs cu o rezolutie de 1920x1080 pixeli si un format Full HD.

Laptop Asus F550JX-DM020D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2021


Tot ce iti doresti poti realiza
Intrucat un aspect elegant nu este tot ce avem nevoie, acesta este insotit de un nivel de performanta foarte ridicat in primul rand datorita existentei unui procesor Intel Core i7 cu patru nuclee si o frecventa de lucru de 2600 MHz. Chiar daca sunt sanse destul de reduse, in momentul in care acest laptop intampina unele disfunctionalitati in functionare, datorita tehnologiei Turbo Boost poate accelera frecventa de lucru pana la 3600 MHz. Daca sunteti o persoana ce doreste sa se relaxeze in timpul liber jucand un joc PC, veti beneficia de o experienta deosebita in urma rularii datorita prezentei atat a unei memorii RAM de 8GB DDR3, dar si a unei placi video dedicate de 4GB cu un chipset NVIDIA GeForce GTX 950M.

In materie de stocare a informatiilor, va puteti pastra oricand la indemana toate pozele, muzica, filmele dar si jocurile datorita unui HDD cu o capacitate de 1TB. Datele stocate pe acesta le puteti transfera fie prin intermediul Bluetooth 4.0, a unei comunicatii Wireless 802.11 b/g/n, dar si cu ajutorul portului USB 2.0 sau a celor doua USB 3.0 care iti ofera o viteza de transfer de pana la 10 ori mai mare decat cele 2.0.

Daca informatiile prezentate au fost suficiente pentru a va ajuta sa luati o decizie cu privire la achizitia sa, trebuie sa aveti pregatita o suma nu foarte mare de bani, avand in vedere toate specificatiile prezentate. Daca este sa analizam atat caracteristicile cat si pretul vom ajunge la concluzia ca raportul pret calitate este unul destul de avantajos.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 27 februarie 2021 la:Galerie foto: "Laptop Asus F550JX-DM020D: un device modern numai pentru tine"

laptop asus f550jx-dm020d _2.jpg
laptop asus f550jx-dm020d _3.jpg
laptop asus f550jx-dm020d _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro