Tehno News RO

Televizor LED Toshiba 32W1534DG: un produs nou pentru o locuinta noua


Daca te-ai mutat in casa noua si vrei sa iti mobilezi fiecare incapere cu unele produse foarte performante sau daca te-ai mutat in chirie si nu ai inca un televizor, inseamna ca tot ce ai nevoie este sa apelezi la un televizor din gama celor LED iar, ca si sugestie, la unul LED Toshiba care sa corespunda nevoilor tale.

Televizor LED Toshiba 32W1534DG

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 iunie 2020


televizor led toshiba 32w1534dg.jpg

Televizorul LED Toshiba 32W1534DGcu diagonala de 80 centimetri vine sa iti mobileze sufrageria, dar, in acelasi timp, sa iti aduca in casa o fereastra catre orice colt al lumii ai dori sa ajungi. Pe langa aceasta diagonala destul de buna, vei avea la dispozitie si un aspect general al televizorului destul de elegant si modern, intrucat are o nuanta alba cu unele insertii gri. Siguranta utilizarii este data si de un suport dreptunghiular si un picior de sprijin care va ajuta la prevenirea rasturnarii lui de catre un animal de companie sau de unii copii, fie ca sunt musafiri sau nu.

Televizor LED Toshiba 32W1534DG

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 iunie 2020


Frumos, elegant, util
Legat de dimensiuni, acestea au valori de 736 x 452 x 97mm fara standul de sprijin si o dimensiune de 736 x 487 x 230mm cu stand, dar mai are si o greutate de 6.5 kilograme. Aceste detalii iti vor oferi o imagine despre posibilitatea de manevrare a acestuia si de montarea in propria locuinta. Privit din alt unghi, avem posibilitatea de a realiza si posibilitatile de interconectare a acestuia, o interconectare care se poate baza pe existenta unui port CI+, USB,HDMI, Scart, dar si o intrare PC. Aceste porturi te vor ajuta, in primul rand, pentru receptia canalelor HD, insa te vor ajuta sa folosesti acest televizor si ca un monitor pentru consolele tale de jocuri, totodata avand si posibilitatea de a rula unele fisiere externe.

Calitatea imaginilor rulate pe acesta, indiferent de sursa lor, este una de rezolutie 1366x768 pixeli, specifica formatului HD. Culorile foarte vii si asemanatoare cu a celor din realitate se datoreaza, in cazul acestui televizor, prezentei unei luminozitati de 300 cd/mp, dar si a caracteristicilor superioare Digital Noise Reduction. Daca alegeti sa urmariti un film sau un meci de fotbal, pe langa imagine veti avea nevoie si de un sunet pe masura, un sunet care este garantat de prezenta unui sistem Nicam Stereo cu o iesire de 2x6W si caracteristici speciale precum Dolby Digital Pulse si Dolby Digital.

Daca vreti sa impartiti pozele din concediu, daca vreti sa ascultati muzica preferata sau daca, pur si simplu, doriti sa urmariti un film, toate acestea se pot realiza prin intermediul player-ului multimedia integrat si a porturilor, fie ca vorbim despre cele USB sau despre cele HDMI.

Intrucat vorbim despre un produs ce se bazeaza pe o tehnologie relativ noua si care aduce atat un aer elegant, cat si modern locuintei tale, pretul este unul relativ accesibil. Inca un avantaj pe care acest produs vi-l aduce este acela de a realiza anumite setari, iar aceastea sa nu fie schimbate de nimeni prin activarea sistemului Hotel Mode, iar datorita tunerului digital DVB-T/C iti va permite sa receptionezi atat canale digitale de pe cablu cat si canale TV de pe releele terestre.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 4 iunie 2020 la:Galerie foto: "Televizor LED Toshiba 32W1534DG: un produs nou pentru o locuinta noua"

televizor led toshiba 32w1534dg _2.jpg
televizor led toshiba 32w1534dg _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro