Tehno News RO

Whirlpool 6th Sense, ART 872: combina frigorifica incorporabila de invidiat


Tendinta momentului in materie de amenajari interioare este aceea de a organiza orice incapere a locuintei, astfel incat spatiul sa fie exploatat la maxim. Acest lucru nu se refera doar la incaperile delocuit, ci si la bucatarie, iar aparatele electrocasnice care sunt prezente pe piata vin sa sustina acest lucru, asa cum este si cazul combinei frigorifice incorporabile de la Whirlpool cu al Saselea simt.

Whirlpool 6th Sense, ART 872

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


whirlpool 6th sense, art 872.jpg

Un ajutor ascuns, dar eficient
Avand in vedere ca vorbim despre un aparat frigorific incorporabil, nu exista foarte multe elemente ale designului care pot fi aduse in discutie iar in ceea ce priveste aspectul exterior avem dimensiunea de 1770 x 540 x 545mm si deschiderea usii standard spre dreapta. In ceea ce priveste aspectul interior, aici avem ce detalia, mai ales ca vorbim despre un volum net total de 264 litri. Acest spatiu este repartizat, intr-o prima faza, intr-un volum de 201 litri pentru frigiderul dispus in partea superioara si care poate fi exploatat la maxim prin posibilitatea pozitionari celor 5 rafturi. Prezenta unei sticle speciale in aceste rafturi va ofera posibilitatea de a pastra recipiente si foarte grele pe langa unele foarte voluminoase. Mai apoi, tot legat de spatiul frigiderului si de modul de utilizare al acestuia, mai avem disponibil pe usa sa patru rafturi pe care puteti depozita atat sticle cat si recipiente mai mici sau oua. Dupa cum se poate deduce in partea de jos a acestei combine frigorifice, vom gasi congelatorul de 63 litri care este impartit in trei compartimente cu dimensiuni diferite pentru a putea pastra recipiente de dimensiuni diferite. Ce am uitat sa specificam legat de frigider este prezenta unui compartiment de fructe si legume foarte generos pentru a avea mereu la indemana alimente proaspete.

Whirlpool 6th Sense, ART 872

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Din perspectiva functionarii, prima directie de studiere si de prezentare este data de tehnologia pe care o foloseste, o tehnologie NO FROST atat in ceea ce priveste frigiderul cat si congelatorul. Aceasta tehnologie iti va garanta rezultate foarte bune in materie de pastrare a alimentelor, iar faptul ca aceasta este folosita la un aparat frigorific cu al saselea simt,care presupune ca prospetimea si refrigerarea alimentelor sa fie mentinute la un nivel de umiditate optima, va garanta un timp de pastrare a alimentelor de pana la patru ori mai mare decat la produsele clasice.

Pastrarea alimentelor nu tine doar de timp, ci si de siguranta si sanatatea acestora, dar si a celor care le consuma, iar intrucat avem prezent aici sistemul antibacterian de filtrare al aerului, mancarea este in conditii de siguranta, iar bacteriile si mirosurile sunt eliminate chiar daca filtrul trebuie inlocuit, in principiu, de doua ori pe an. Pe langa aceste caracteristici, mai gasim de asemenea capacitatea de autonomie de 16 ore fara curent a frigiderului, asta in cazul in care se intampla sa experimentezi pene de curent. Pe langa acest lucru, mai avem si capacitatea de congelare de 6 kilograme in 24 de ore a congelatorului care te va ajuta si atunci cand revine curentul, dar si cand vrei sa congelezi anumite produse. Cu un pret aferent acestor caracteristici, nu mai ramane de facut decat sa decizi cu privire la achizitia lui si la modul de incadrare in aspectul bucatariei.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 16 august 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro