Tehno News RO

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX: un produs perfect pentru oricine


In fiecare casa exista un spatiu special destinat pregatirii alimentelor, un spatiu in care se impune necesitatea existentei unei game foarte variate de aparatura electrocasnica, atat pentru preparare cat si pentru pastrarea in conditii foarte bune a alimentelor pregatite. Daca sunteti convinsi de acest lucru, iar bucataria voastra are nevoie de un suflu nou, inseamna ca puteti apela cu incredere la un frigider nou care sa iti garanteze toate performantele de care ai nevoie, si anume de o combina frigorifica Whirlpool.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


whirlpool 6th sense fresh control bsnf 9782 ox.jpg

Un produs pentru fiecare locuinta
In materie de aspect, aceasta are o forma clasica si un aspect metalic de nuanta inoxului care o ajuta sa se incadreze perfect in orice bucatarie. Vorbind despre aspectul clasic, acesta este legat de modul de compartimentare cu dispunerea congelatorului in partea de jos si a frigiderului in partea de sus. Daca incepem cu frigiderul, acesta are un aspect interior care poate fi modificat functie de necesitatile fiecarui utilizator prin intermediul pozitionarii celor patru rafturi de care dispune. Pe langa aceste rafturi dintr-o sticla foarte rezistenta mai avem la dispozitie si doua compartimente de fructe si legume, unul de dimensiuni mai reduse pentru legume sau fructe mai mici, dispus mai sus, si un compartiment maxibox dispus in partea de jos a frigiderului pentru cele mai voluminoase. Ambele compartimente au rolul de a pastra si a-ti oferi oricand ai nevoie fructe sau legume mereu proaspete. Celelalte spatii de depozitare ale frigiderului sunt cele de pe usa acestuia si materializate prin cele patru rafturi. Dispunerea acestora iti ofera posibilitatea de a pastra la rece atat sticle mai mari cat si borcane, oua sau chiar branzeturi. Daca vreti ca atunci cand ajungeti acasa sa va bucurati de o bautura rece sau in cazul in care aveti musafiri sa ii serviti pe acestia cu o bautura rece, aveti la dispozitie un raft special de bauturi prezent in interiorul frigiderului.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Coborand la congelator, acesta dispune de trei compartimente diferite ca si marimi in care puteti depozita recipiente, astfel incat sa exploatati la maxim spatiul pe care il aveti la dispozitie. La congelator gasim un spatiu interior aferent unui volum net total de 94 litri, iar in ceea ce priveste frigiderul, acesta are un volum net total de 245 litri.

Indiferent despre care compartiment am vorbi, aceasta combina frigorifica este prevazuta cu tehnologia al saselea simt care iti garanteaza prospetimea pentru o perioada de pana la patru ori mai mare decat alte produse similare. Acesta nu este singurul avantaj al acestui produs, intrucat mai avem cred ca cel mai mare avantaj si acelaeste dat de prezenta tehnologiei NO Frost, prezenta atat pentru frigider cat si pentru congelator, ceea ce aduce un ajutor atat in materie de functionare cat si de intretinere prin eliminarea prezentei stratului gros de gheata ce se poate forma uneori, dar si prin implementarea unui sistem de dezghetare automat pentru intreaga combina.

Aceste lucruri vin in acelasi timp sa iti aduca si o siguranta in materie de prospetimea alimentelor, dar si de sanatatea celor care le consuma. Fiind prevazuta cu un sistem de protectie impotriva bacteriilor si cu un filtru special de filtrare a aerului, acest produs frigorific iti va fi de folos si pentru mentinerea sanatatii si prevenirea formarii bacteriilor indiferent de zona. Cu un pret destul de ridicat pentru piata produselor de la noi, mai trebuie precizat si aspectul eficientei energetice si a protejarii bugetului familiei prin consumul de 249 kWh/an specific unei clase de eficienta energetica A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Galerie foto: "Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX: un produs perfect pentru oricine"

whirlpool 6th sense fresh control bsnf 9782 ox _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro