Tehno News RO

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425: uita de spalarea manuala a rufelor


Masina de spalat este ceea ce nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui, nu numai pentru ca ne usureaza activitatile casnice de spalare a rufelor, ci si datorita faptului ca pastreaza hainele mai mult timp aproape ca noi. De asemenea, o masina de spalat performanta ajuta la reducerea consumului de detergent si de energie electrica, insa are programe speciale pentru fiecare materiale in parte si pentru cat de murdare sunt acestea. Daca va doriti o masina de spalat ce nu va va umfla facturile de energie electrica, dar care sa aiba functii printre cele mai performane ce raspund unor cerinte ridicate, atunci masina de spalat cu incarcare frontala Whirlpool Supreme Care FSCR90425 este ceea ce aveti nevoie.

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


masina de spalat rufe whirlpool supreme care fscr90425.jpg

Designul sau va impresiona pe oricine datorita afisajului LCD ce va indica timpul ramas din programul de spalare, informatii despre programul ales, dar si despre viteza de centrifugare. Culoarea alb se potriveste cu orice baie, inca un avantaj pentru alegerea produsului. Pe de alta parte, trebuie sa stiti ca aceasta masina de spalat are o capacitate de incarcare mare, de 9 kg, fapt ce o face potrivita si pentru o familie numeroasa. In interior, tamburul are un volum de 58 kg si este confectionat din otel inoxidabil, ceea ce il face rezistent in timp. Cuva este si ea din material bun, mai exact din polipropilena. Asa cum am mentionat, consumul de energie electrica este unul redus, masina incadrandu-se in clasa de eficienta energetica A+++, cu un consum in program standard de 0.86 kWh. Pentru a beneficia de o stoarcere eficienta a rufelor spalate, puteti seta viteza de centrifugare pana la 1400 rpm.

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Alege programul de spalare potrivit
Asa cum stie toata lumea, este important ca o masina de spalat sa aiba pograme de spalare variate ce se potrivesc atat materialelor rufelor ce dorim sa le spalam, cat si in functie de cat de murdare sunt acestea. Aveti la dispozitie programe de prespalare, centifugare, spalare manuala sau intensiv clatire, iar in ceea ce priveste materialele hainelor de spalat veti putea alege intre programul de spalare bumbac, lana, sintetice sau cel special pentru haine delicate. Printre cele mai importante functii, avem tehnologia Al 6-lea simt care, prin senzorii speciali, monitorizeaza procesul de spalare prin reglarea presiunii, consumului de apa si timpului de spalare, in functie de cat de murdare sunt hainele. Functia Care va avea grija ca hainele sa isi pastreze parfumul, chiar daca intarziem sa le scoatem din masina. Pentru a proteja hainele, se face apel la functia Soft Move care va combina inteligent parametrii de spalare in functie de tipul de tesatura pentru a proteja hainele. Alte functii de care dispune sunt cea de recomandare pentru dozare detergent, sistem detectare spuma, cotrolul balansului si functia de siguranta impotriva copiilor.

Daca doriti sa achizitionati aceasta masina, trebuie sa mai stiti ca la centrifugare are un nivel de zgomot de 69 dB, iar la spalare de 49dB, deci este destul de silentioasa. Pretul sau este unul mai ridicat fata de masinile obisnuite de pe piata, insa functiile speciale de care dispune si tehnologia Al 6-lea simt ofera o masina de spalat superioara si inteligenta.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:
Video pentru: "Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425: uita de spalarea manuala a rufelor"
Galerie foto: "Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425: uita de spalarea manuala a rufelor"

masina de spalat rufe whirlpool supreme care fscr90425 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro