Tehno News RO

Whirlpool BSNF 8421 OX: combina frigorifica optima pentru majoritatea dintre noi


Nu doar in zilele calde de vara, ci in orice zi a anului, vei avea nevoie de aparate electrocasnice eficiente si care sa te ajute in bucatarie, indiferent daca vorbim despre realizarea unor retete delicioase si complicate sau despre pregatirea unui simplu mic dejun. Intrucat vorbim despre pastrarea alimentelor si ingredientelor, vorbim mai exact despre o combina frigorifica precum cea de la Whirlpool.

Whirlpool BSNF 8421 OX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 ianuarie 2020


whirlpool bsnf 8421 ox.jpg

Recomandata de performante
Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 este un produs frigorific ce se impune foarte usor in orice bucatarie prin aspectul destul de atractiv datorat nuantei metalice pe care o are, dar si liniilor negre prezente in jurul manerelor. Deschizand usile acesteia, identificam mai ales existenta frigiderului in partea superioara si a congelatorului in partea inferioara, ambele fiind foarte incapatoare si foarte voluminoase. In materie de frigider avem un volum net de 222 litri care poate fi exploatat la maxim de fiecare utilizator prin intermediul pozitionarii celor patru rafturi de care dispune dupa bunul plac. In partea de jos a frigiderului mai avem si un compartiment foarte generos pentru fructe si legume de unde poti savura oricand un fruct proaspat. Pe usa frigiderului mai gasim de asemenea inca trei rafturi ce pot sustine recipiente, de la borcane, sau unele mai reduse ca dimensiuni, pana la sticle sau la unele mai inalte.

Whirlpool BSNF 8421 OX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 ianuarie 2020


In ceea ce priveste congelatorul, acesta are un volum net de 97 litri si este impartit in trei compartimente diferite ca si dimensiuni, tocmai pentru a-ti oferi posibilitatea de a exploata la maxim spatiul si de a putea depozita recipiente de dimensiuni diferite. Indiferent daca vorbim despre frigider sau despre congelator, trebuie specificata in mod automat si tehnologia Supreme NoFrost de care acestea dispun si care iti ofera o distributie egala a temperaturii si umiditatii, astfel incat rezultatele sa fie excelente iar mirosurile sa nu se amestece.

Pe langa aceste aspecte, mai avem si unul dintre cele mai importante, si anume cel al consumului de energie. Avand atat sistemul NoFrost, sistemul de iluminare interioara cu LED, sistemul de avertizare usa deschisa, dar si un consum anual de 311 kWh/an, nu este de mirare ca se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+. Pe langa o sanatate a bugetului datorat eficientei energetice, avem si sanatatea familiei si celor care consuma produsele pastrate in aceasta combina. Acest lucru se datoreaza prezentei unui sistem antibacterian care va preveni formarea bacteriilor in interiorul combinei frigorifice, dar si si prezentei caracteristicii de autonomie de pana la 16 ore fara curent electric. Suplimentar acestor caracteristici mai avem si tehnologia al saselea simt cu Fresh control ce garanteaza o distributie egala a temperaturii si umezelii si garanteaza o prospetime de pana la trei ori mai mare decat la produsele clasice.

Ca si pret, ce-i drept, intalnim unul putin cam ridicat, dar daca este sa analizam fiecare caracteristica si fiecare aspect functional, acesta se justifica. Daca este sa intrebam pe cineva care stie cat de dificil este sa dezgheti o combina frigorifica clasica sau un congelator clasic, cred ca ne va spune cu siguranta ca pretul este unul optim intrucat avem disponibil un sistem de dezghetare automata, atat a frigiderului cat si a congelatorului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 26 ianuarie 2020 la:Galerie foto: "Whirlpool BSNF 8421 OX: combina frigorifica optima pentru majoritatea dintre noi"

whirlpool bsnf 8421 ox _2.jpg
whirlpool bsnf 8421 ox _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro