Tehno News RO

Plita incorporabila Teka IB 6415: modernitatea tehnologiei


Variantele de plite incorporabile sunt foarte diversificate, facandu-le sa fie produse pe care le alegi destul de greu, tocmai pentru ca fiecare model este unul care se potriveste unui tip de client, in timp ce alte modele se potrivesc mai mult altor tipuri de clienti. De aceea, cel mai bine este sa faci o alegere informata, care sa-ti permita sa iti alegi acel model de plita incorporabila care pare creat special pentru tine.

Plita incorporabila Teka IB 6415

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


teka ib 6415.jpg

Ce model de plita incorporabila poti sa alegi
Daca vrei un model modern de plita incorporabila, o varianta foarte buna pe care o poti alege este aceasta plita incorporabila Teka IB 6415. Designul ei este deja unul care te atrage, fiind unul foarte placut si chiar foarte modern, mai ales ca are culoarea neagra. Modelul acesta este realizat din sticla, insa este o varianta mai rezistenta de sticla, pentru ca nu se va sparge la primul contact cu un alt obiect, dupa cum ai putea sa crezi. Panoul sau de comanda este unul foarte usor de folosit, fiind alcatuit din taste tactile, adica functioneaza pe acelasi principiu pe care functioneza touch screen-ului.

Plita incorporabila Teka IB 6415

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Alimentarea modelului de plita incorporabila Teka IB 6415 se face electric pentru toate cele patru arzatoare pe care le are acesta. Pozitionarea butoanelor este frontala. Aparatul dispune de unele atribute atractive, precum inductia, dar si siguranta, care va opri alimentarea cu gaz atunci cand alimentarea cu gaz nu mai are loc, salvandu-te, astfel, de accidente. Modelul acesta are un arzator mare, un arzator mic si doua arzatoare normale. Aceste arzatoare de care dispune plita incorporabila Teka IB 6415 nu sunt cele tipice unui aragaz sau unei plite incorporabile ieftine, ci sunt zone speciale de inductie, care nu mai folosesc flacara pentru a te ajuta sa gatesti, ci doar caldura, oferindu-i, asadar, un alt element de modernitate produsului.

Ca functii speciale, aceasta plita incorporabila Teka IB 6415 se face remarcata prin mai multe lucruri, ca afisajul electronic, tastele de tip tactil, cronometrul, prezenta unui semnal sonor, un sistem de protectie, de aceasta data, care limiteaza accesul celor mici la folosirea aparatului, un indicator de caldura reziduala, dar si functii precum Power, functia Mute si functia Power Management.

Toate aceste functii si caracteristici fac plita incorporabila Teka IB 6415 sa fie un model de care te poti bucura oricand, fara nicio problema, mai ales ca exista si o garantie de 36 de luni inclusa in pret, la care se adauga varianta de a extinde aceasta perioada pentru mai multi ani, daca vrei chiar sa te asiguri ca orice defectiune a aparatului va fi remediata de service-ul companiei, gratuit. Pretul modelului de plita incorporabila Teka IB 6415 nu este foarte mare, dupa cum vei observa si tu, fiind mult mai ieftin ca alte modele de plite incorporabile care prezinta aceleasi functii, deci, alegerea acestei variante este mult mai buna, mai ales daca iei in considerare raportul calitate –pret, care iti va demonstra ca acest aparat este poate chiar mai ieftin decat ar fi putut sa fie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro