Tehno News RO

Cuptor Whirlpool AKP 742 IX si plita Whirlpool GMA 6411 IX: incorporabile pentru bucatarie


Bucataria noastra trebuie utilata cu toate elctrocasnicele pentru a o putea folosi in intregime. In acest sens, veti avea nevoie si de un aragaz ori puteti opta pentru o varianta mai moderna, o plita si un cuptor. Daca acesta doua din urma sunt si incorporabile, atunci veti scapa si de chinuitoarele alegeri ale electrocasnicelor din punct de vedere al designului. Asadar, cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 742 IX si plita incorporabila Whirlpool GMA 6411 IX vor fi una dintre alegerile cele mai bune din perspectiva designului si a utilitatii acestui pachet.

Set cuptor si plita Whirlpool GMA 6411 IX,Whirlpool AKP 742 IX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


whirlpool gma 6411 ix whirlpool akp 742 ix (2).jpg

Din punct de vedere al designului, acest pachet format din plita si cuptor este unul modern, ce presupune incorporarea acestora in mobila bucatariei pentru o uniformitate avansata. Plita este una pe gaz si este incorporabila pentru a se potrivi cu orice design al bucatariei. Culoarea inox si cele 4 butoane rotative dau eleganta plitei, dar si avantaje din perspectiva usurintei utilizarii. Cuptorul este electric si are aceeasi culoare ca si plita, tocmai pentru a se potrivi 100% ca si aspect exterior. Legat tot de design, cuptorul are un afisaj LED modern, iar in partea stanga a acestuia se afla un buton rotativ ce permite alegerea diferitelor functii si programe. In partea dreapta observam cel de-al doilea buton care are rolul de a selecta temperatura potrivita de la 50 pana la 250 grade Celsius, in functie de ceea ce aveti de preparat. Deosebit este si inoxul antiamprenta al cuptorului si al plitei ce va da mereu un aspect de curat si ingrijit.

Set cuptor si plita Whirlpool GMA 6411 IX,Whirlpool AKP 742 IX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Gateste cat vrei
Plita are un numar de 4 arzatoare de dimensiuni diferite pentru a pregati diferite feluri de mancare in diferite recipiente. Pentru recipiente mari puteti folosi arzatorul mare, pentru recipiente medii unul din cele doua arzatoare normale si arzatorul mic dedicat recipientelor mici. Cuptorul ce are o capacitate mare de 65 litri este potrivit pentru preparate in portii mari, pentru ca de fiecare data cand veti gati o sa beneficiati de 8 functii superioare. In primul rand, convectia de aer fierbinte asigura o preparare delicioasa, iar iluminarea interioara permite sa observati procesul in fiecare moment fara a deschide usa. Pentru preparate rumenite si o crusta delicioasa, veti putea alege functia Turbo Grill ce este mai rapida decat o simpla functie Griil pentru ca va rumeni mult mai repede si mai eficient alimentele.

Oricat de mult veti gati si oricat de des, nu conteaza pentru ca acest cuptor electric vine cu functia de curatare Smart Clean ce usureaza acest proces datorita materialului din interior. Accesoriile precum cele 2 tavi de coacere si gratarul sunt de un real ajutor pentru ca nu veti mai investi in tavi de coacere suplimentare. Ca si consum de energie, se incadreaza in clasa de eficienta energetica A, cu un consum de doar 0.85 kW/h.

Cei care vor sa aiba o bucatarie utilata ca la carte, cu cele mai bune electrocasnice si aparate, vor fi multumiti de pachetul format din plita incorporabila Whirlpool GMA 6411 IX si cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 742 IX. Pretul este unul foarte bun, iar intretinerea aparatelor este minima.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Galerie foto: "Cuptor Whirlpool AKP 742 IX si plita Whirlpool GMA 6411 IX: incorporabile pentru bucatarie"

whirlpool akp 742 ix.jpg
whirlpool gma 6411 ix.jpg
whirlpool gma 6411 ix whirlpool akp 742 ix_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro