Tehno News RO

Bosch WIS28141EU: masina de spalat rufe incorporabila


Masina de spalat rufe este aparatul care ne scuteste de cea mai grea si complexa munca, de spalatul rufelor. Nu numai ca spalatul manual necesita un efort sporit de la sortarea pana la spalarea si mai apoi stoarcerea hainelor, dar ne va ocupa si foarte mult timp. Asa ca nici nu se pune problema sa nu ne achizitionam o masina de spalat. Daca ati prospectat piata si nu v-a placut nicio masina de spalat pentru ca nu s-a potrivit cu designul baii, atunci solutia clara o reprezinta o masina de spalat rufe incorporabila cum este Bosch WIS28141EU.

Masina de spalat rufe Bosch WIS28141EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


bosch wis28141eu.jpg

Design cum vrei tu
Avantajul achizitionarii masinii de spalat rufe cu incarcare frontala Bosch WIS28141EU este acela ca o sa o poti incorpora intr-un corp de mobilier ce se va potrivi cu baia si nici nu va ocupa un spatiu mai mare decat o masina de spalat rufe obisnuita. O sa puteti alege designul mobilierului de baie fara sa va ganditi la cum ar trebui sa arate masina de spalat. Dimensiunile de 81.8 x 60 x 57 cm o recomanda chiar si pentru o baie ce nu este foarte incapatoare. Pentru a seta masina de spalat, puteti folosi panoul de control dispus in partea superioara alcatuit din selector electronic pentru toate programele de spalare, buton de pornire/oprire si un altul pentru alegerea diferitelor optiuni.

Masina de spalat rufe Bosch WIS28141EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


In ceea ce priveste capacitatea de incarcare de7 kg, este perfecta pentru o familie, chiar si una numeroasa, asfel incat veti putea sorta hainele si le veti spala pe toate odata. Clasa de eficienta energetica este A+ cu un consum de 0.95 kW in program standard, iar clasa de eficienta la spalare este A. Viteza de centrifugare este de 1400 rpm, foarte buna pentru ca rufele sa fie stoarse pana la ultima picatura de apa. Programele puse la dispozitie sunt in functie de materialele hainelor precum programul Delicate, Matase 30 sau programul Lana, dar si programe standard ca cel Mix, programul prespalare sau spalare manuala.

Pentru a fi multumiti nu numai de designul ce poate fi valorificat la maxim, ci si de oportunitatile oferite, Bosch WIS28141EU vine cu functii speciale precum ActiveWater ce ofera un control eficient al consumului de apa, dar si control electronic al balansului si un sistem 3D Aquatronic. Daca veti dori sa utilizati detergent lichid, are un dispozitiv special pentru acesta, iar hubloul este cu carlig metalic pentru blocare, fapt ce inseamna o rezistenta mai mare fata de carligele din plastic. Pentru siguranta, beneficiati de sistem detectare spuma si protectie impotriva inundatiilor, pentru a nu avea incidente neplacute. De cealalta parte, o sa puteti alege rotatiile pentru ca aveti un selector centrifugare si o sa stiti cand masina a terminat ciclul de spalat deoarece beneficiaza de semnalizare acustica la terminare.

De acum inainte nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la alegerea masinii de spalat din punct de vedere al designului deoarece gasiti variante incorporabile. Bosch WIS28141EU este o varianta ce va va surprinde din punct de vedere al capacitatii, consumului si nu in ultimul rand al pretului ce reflecta caracteristicile si faptul ca este incorporabila.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 16 august 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro