Tehno News RO

Bosch SKS51E22EU: masina de spalat vase compacta


Una dintre marile probleme cu locuintele din ziua de astazi este legata de spatiu. Avem atat de multe electrocasnice, mobilier si multe altele incat este destul de dificil sa gasim loc pentru un produs nou daca nu ne gandim sa il cumparam din prima, odata ce mobilam. Tocmai de aceea este, de multe ori, nevoie sa se apeleze la aparate electrocasnice compacte, mai ales pentru acele operatiuni care nu sunt o necesitate in orice casa (spre deosebire de frigidere sau masini de spalat rufe).

Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E22EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2021


masina de spalat vase compacta bosch sks51e22eu.jpg

Asadar, daca o masina de spalat vase este ceea ce cauti, dar spatiul iti pune probleme si una normala nu incape in bucatarie, poti oricand sa apelezi la un model compact, asa cum este Bosch SKS51E22EU, un model mai mic, dar care in rest nu reduce deloc utilitatea si calitatea.

In ceea ce priveste dimensiunile, masina de spalat vase se prezinta in felul urmator, avand 45 x 55.1 x 50 cm, fiind vizibil mai mica decat una obisnuita. Insa, odata cu reducerea dimensiunilor, scade si capacitatea de spalare. Daca o masina de spalat mare are o capacitate de peste 10 seturi de vase, aceasta are una de doar 6 seturi. Totusi, daca speli un pic mai des, nu ar trebui sa fie nicio problema dinacest punct de vedere.

Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E22EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2021


Utilitate la acelasi nivel precum un model mai mare
Daca Bosch SKS51E22EU este o masina de spalat vase mai mica, asta nu inseamna ca este si una mai slaba. In primul rand, organizarea din interior este una foarte buna, special realizata pentru a putea curata asa cum trebuie o serie cat mai diversa de obiecte. Pe langa suportul pentru cele 6 seturi de vesela, exista si suport pentru tacamuri, dar si unul pentru cani si pahare, care vine si cu protectie pentru aceste obiecte mai sensibile.

Cat despre spalarea propriu-zisa, aceasta este la un nivel destul de inalt. Exista multiple setari pentru temperatura (pentru care exista un panou de control mecanic), programe de spalare intensiva la o temperatura mai ridicata, dar si eco, care consuma mai putin apa si energie, acestea fiind insa doar doua dintre cele cinci setari pentru temperatura.

Clasa energetica este si ea una foarte buna. La spalare, aceasta este A+, in timp ce la uscare este A. Asadar, intr-un an consuma in jur de 170 KW (adica 0.6 KW pe ciclul de spalare) si 2200 de litri de apa (8 l fiind necesarul pentru fiecare utilizare). Nici zgomotul nu este unul extrem, cei 48 dB fiind normali pentru un astfel de model.

Fiind o masina de spalat compacta, pretul acestui model este unul mai scazut, cel putin in comparatie cu cel al unui aparat de marime normala, iar raportul dintre acesta si calitate este unul convenabil. Asadar, daca in locuinta ta exista o problema reala cu spatiul, atunci Bosch SKS51E22EU este un aparat care te va putea ajuta. Chiar daca are o capacitate mai redusa, spala la fel de bine precum orice masina mare, consuma mai putin si arata suficient de bine pentru a fi o aditie interesanta in bucatarie.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 27 februarie 2021 la:Galerie foto: "Bosch SKS51E22EU: masina de spalat vase compacta"

masina de spalat vase compacta bosch sks51e22eu _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro