Tehno News RO

Set cuptor si plita Hansa BCCI66136030: o bucatarie ca in revistele de specialitate


Timpul pe care il petreceti in bucatarie nu trebuie sa fie un chin, ci poate fi un timppetrecut in mod eficient si in acelasi timp fara nici un fel de griji, ci poate fi chiar o placere. Pentru acest lucru aveti nevoie insa si de ajutoare, iar ajutorul cel mai mare poate veni din partea produselor si aparatelor electrocasnice de care dispuneti. Daca acestea sunt insa cam vechi si vreti sa stiti ajutorul maxim de care puteti beneficia, este cazul sa priviti la produsele prezentate mai jos.

Set cuptor si plita Hansa BCCI66136030

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


hansa bcci66136030 _2.jpg

Siguranta si performanta in utilizare
Setul de cuptor si plita Hansa este ceea ce poate face diferenta dintre gatitul de placere si gatitul din necesitate, doarece acesta poate veni in sprijinul vostru atunci cand aveti de pregatit o reteta mai speciala. Diferenta poate fi facuta insa si de usurarea muncii de catre acestea,astfel incat orice activitate si orice etapa a procesului de gatire ar urma sa poata trece fara prea multe batai de cap. Plita de culoare neagra dispune de patru arzatoare de dimensiuni diferite,astfel vom avea un arzator sau mai bine spus o zona de incalzire rapida cu un diametru de 14.5cm, un arzator mare cu un diametru de 18cm, un arzator cu un diametru ce poate fi extins de la 12 la 18 cm, dar si un arzator ce poate fi utilizat atat pentru cratite cu un diametru de 14cm, cat si pentru tavi sau vase de forma dreptunghiulara cu o dimensiune de 14x25cm. Controlul acestor arzatoare se poate face cu ajutorul potentiometrelor rotative dispuse pe panoul cuptorului.

Set cuptor si plita Hansa BCCI66136030

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Cuptorul din cadrul acestui set este unul care se poate incadra in designul oricarei bucatarii si care are o nuanta metalica, este realizat din inox antiamprenta si are o usa cu un geam incadrat de nuanta neagra. Privit din fata, putem sa ne dam seama, pe langa aspectul sau, si de anumite caracteristici de functionare datorita prezentei atat a usii cu un geam destul de mare si a manerului dreptunghiular cat si a panoului dispus deasupra acestei usi. In ceea ce priveste panoul, putem identifica de la stanga la dreapta un potentiometru rotativ pentru comanda zonei de incalzire din stanga fata a plitei, butonul pentru zona din stanga spate, cea care permite si incalzirea unor tavi, butonul pentru setarea temperaturii, panoul de afisaj LCD, butonul pentru cuptor, pentru zona de incalzire dreapta spate si pentru zona dreapta fata. Capacitatea de coacere si de preparare a acestui cuptor este de 60l, ceea ce iti ofera un spatiu suficient oricare ar fi retetele pe care doresti sa le pui in practica, iar ca si functii si dotari avem functia de incalzire rapida, cea de decongelare, dar si prezenta unui grill sau a unui ventilator cu convectie.

Cu un pret relativ avantajos prin comparatie cu alte produse similare de pe piata, acest set este unul care iti aduce o siguranta in utilizare datorita faptului ca avem atat plita cat si cuptorul electrice. Un alt avantaj insa este dat de consumul de energie de 0.79kW/h care pozitioneaza setul cuptor si plita Hansa in clasa de eficienta A.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Galerie foto: "Set cuptor si plita Hansa BCCI66136030: o bucatarie ca in revistele de specialitate"

hansa bcci66136030 _3.jpg
hansa bcci66136030.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro