Tehno News RO

Cuptor incorporabil Hotpoint FKQ637J(W)HA si plita incorporabila Hotpoint TQ 640 (WH) K: Tot ce va trebuie in bucatarie


O bucatarie nu se poate numi asa daca nu are in dotare un aragaz sau anumite aparate electrocasnice cu care sa gatiti orice alimente doriti sau sa faceti diverse experimente culinare atunci cand aveti chef. Daca vreti insa sa aveti si o bucatarie moderna si performanta, atunci cu siguranta dintre produsele de gatit existente trebuie sa alegeti un cuptor incorporabil si eventual o plita cu care sa vina la pachet. Un exemplu pe care il puteti lua in calcul este cuptorul incorporabil Hotpoint FKQ637J(W)HA.

Set cuptor si plita Hotpoint FKQ637J(W)HA ,Hotpoint TQ 640 (WH) K

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


hotpoint fkq637j(w)ha ,hotpoint tq 640 (wh) k.jpg

Acest model de cuptor este unul care va aduce in bucataria dumneavoastra un aer cu totul nou, elegant si deosebit, mai ales ca si nuanta sa alba este una in acest spirit. Partea de aspect este insa si cea care cuprinde elementele componente vizibile ale acestui cuptor si vom avea usa cu sticla prin care veti putea sa supravegheati friptura sau desertul ce se pregateste la interior. Aceasta dispune de un maner orizontal cu ajutorul caruia veti putea sa o deschideti, astfel incat sa nu va accidentati sau sa va arda caldura care iese din cuptor cand deschideti usa. Deasupra acestei usi veti gasi si panoul de comanda al functionarii aragazului si care cuprinde atat elemente care realizeaza un control mecanic, cat si elemente care permit o functionare exacta. Controlul mecanic la modelul Hotpoint FKQ637J(W)HA este realizat cu ajutorul a doua butoane rotative, cel din stanga pentru setarea programului de functioare pe care il doriti, iar cel din dreapta pentru stabilirea temperaturii necesare pregatirii alimentelor.

Set cuptor si plita Hotpoint FKQ637J(W)HA ,Hotpoint TQ 640 (WH) K

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Intre cele doua butoane dispuse, mai lateral aveti un panou de afisaj LCD insotit de trei butoane care va permit sa setati timpul pe care il doriti pentru functionarea cuptorului, dar si temporizarea functionarii acestuia. Toate aceste elemente permit functionarea foarte exacta a cuptorului Hotpoint FKQ637J(W)HA si, in cele din urma, obtinerea unor produse finale si a unor mancaruri cu adevarat delicioase.

Ce se afla la interior?
Primele elemente care tin de interior sunt cele cu care cuptorul este prevazut si care va permit utilizarea sa imediat dupa ce l-ati instalat si veti avea o tava adanca, o tava normala, dar si ghidaje de inox pentru ca acestea sa alunece foarte usor si sa le puteti pune si scoate din cuptor fara probleme. Totusi, interiorul aragazului nu se refera la accesorii, ci mai tine si de tehnologia cu care este realizat, dar si de prezenta programelor de functionare care, in acest caz, sunt 6. Una dintre cele mai avantajoase functii este cea de multi-coacere, deoarece va permite sa pregatiti mai multe preparate in acelasi timp fara nici un fel de probleme, obtinand in acest fel si o economie mai mare de timp. Pe langa aceasta functie, veti mai gasi cea speciala pentru pizza, cea de patiserie, dar si posibilitatea selectarii ventilatiei tangentiale.

Intrucat este vorba despre un cuptor electric, Hotpoint FKQ637J(W)HA necesita si un consum de energie, dar, avand in vedere ca este unul cu un volum de 62 l, atunci consumul de 0.99 kW/h care il pozitioneaza in clasa de eficienta A nu este unul foarte mare. Ceea ce va poate cauza anumite reticente este pretul acestuia, dar, avand in vedere ca vine insotit de o plita, nu este nici pretul un inconvenient major.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Cuptor incorporabil Hotpoint FKQ637J(W)HA si plita incorporabila Hotpoint TQ 640 (WH) K: Tot ce va trebuie in bucatarie"

hotpoint fkq637j(w)ha.jpg
hotpoint tq 640 (wh) k.jpg
hotpoint fkq637j(w)ha_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro