Tehno News RO

Electrolux EWX147410W: masina de spalat cu uscator, incorporabila


Masini de spalat rufe are toata lumea in casa, acestea fiind printre cele mai raspandite aparate electrocasnice. Insa nu la fel se intampla si cu uscatoarele de rufe, produse mai putin populare la noi. Totusi, daca ai sansa si banii sa cumperi unul, acesta merita cu siguranta sa fie achizitionat. Si mai bine este sa apelezi la un model care sa incorporeze atat masina de spalat cat si uscatorul.

Masina de spalat rufe Electrolux EWX147410W

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 octombrie 2023


electrolux ewx147410w.jpg

Electrolux EWX147410W este un model pentru cei care isi doresc asa ceva si, mai mult decat atat, este si incorporabil. Cu alte cuvinte, reusesti sa impusti trei iepuri deodata daca achizitionezi un asemenea aparat.

Cand vine vorba despre incorporabile, conteaza marimea aparatului si, in cazul de fata, aceasta se ridica la 82 x 59.6 x 54.4 cm. Nu este foarte mare luand in considerare ca vorbim despre un model 2 in 1, ea depasind cu foarte putin dimensiunile unei masini de spalat simple. Iar in ceea ce priveste designul, este relativ simpla, avand un panou obinsuit, cu butoane si cu mini afisaj LED. Iar capacitatea de spalare a masinii este una peste medie, de 7 kg. Din pacate, cand vine vorba si despre uscat, aceasta scade la doar 4 kg, ceea ce inseamna ca nu vei putea sa si usuci totul deodata.

Masina de spalat rufe Electrolux EWX147410W

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 octombrie 2023


Mai multe programe pentru ambele utilizari
Sa incepem cu masina de spalat, care este una destul de moderna si cu mai multe programe. Mai exact, sunt 14 setari diferite si fiecare dintre ele este utila in orice casa, desi este clar ca unele vor fi utilizate mai des decat altele. Printre ele se afla programele pentru bumbac, lana, sintetice, haine delicate, spalare manuala, prespalare si multe altele. Este sistemul complet si intalnit la mai toate masinile de spalat, asa ca nu exista probleme din acest punct de vedere.

Pe langa acestea, exista si mai multe sisteme de siguranta, dar si optiunea de programare intarziata. Revenind la siguranta, masina este dotata atat cu protectie impotriva copiilor, cat si a inundatiilor si cu detector de spuma.

De aceleasi dotari se bucura si uscatorul, acesta fiind unul care functioneaza prin condensare. Singura problema care se pune in cazul unui astfel de aparat 2 in 1 este cea legata de consum. Avand si uscator, Electrolux EWX147410W va consuma mai mult curent electric si mai multa apa in comparatie cu o masina de spalat simpla. Are clasa energetica B, consumul fiind de 1 kW/h la spalare si 5.6 kW/h la spalare si uscare, in timp ce anual aparatul va consuma 20 metri cubi de apa pentru ambele sale utilizari.

Acesta este un sacrificiu absolut necesar pentru cei care isi doresc o masina de spalat cu uscator, consumul fiind acelasi si daca se apeleaza la cele doua aparate separat. Insa, impreuna, ele costa mult mai putin, pretul fiind mic si, pentru un aparat incorporabil si in ceea ce priveste dotarile si calitatile, nu apar probleme deloc. Cu alte cuvinte, Electrolux EWX147410W este un aparat incorporabil de valoare, care te poate ajuta foarte mult in casa si care merita cumparat.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 2 octombrie 2023 la:
Video pentru: "Electrolux EWX147410W: masina de spalat cu uscator, incorporabila"
Galerie foto: "Electrolux EWX147410W: masina de spalat cu uscator, incorporabila"

electrolux ewx147410w _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro