Tehno News RO

Whirlpool ART 7811: combina frigorifica incorporabila


Datorita temperaturii exterioare, parca mai mult ca oricand se impune prezenta unui aparat frigorific performant si eficient si care sa iti ofere posibilitatea de a te bucura de o bautura racoritoare sau de un desert racoritor atunci cand ai pofta de asa ceva. Daca vrei sa beneficiezi de un produs modern dar care, in acelasi timp, sa se incadreze perfect in locuinta sau bucataria pe care o ai, poti sa te orientezi catre o combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 7811.

Combina Frigorifica Whirlpool ART 7811

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


whirlpool art 7811.jpg

Un ajutor invizibil
Intrucat vorbim despre un produs frigorific incorporabil, partea de design nu prezinta foarte multe elemente ce pot fi analizate, ramanand totusi ca element principal dimensiunea de 184 x 54 x 54.5cm. Privita din exterior, vom vedea in prima faza usile acestuia si prezenta unui panou de afisaj si de control dispus in partea superioara usilor si care va avea elemente ce tin de temperatura existenta in cadrul acestei combine frigorifice. Cele mai multe elemente care pot fi analizate tin de functionare si de designul interior. Daca este sa ne referim la aspectul frigiderului, acesta dispune de un volum net de 195 litri care poate fi exploatat de fiecare utilizator, functie de necesitatile sale si are in acest scop la dispozitie 5 rafturi. Aceste rafturi, dar si suportul special pentru sticle sau al compartimentului de fructe si legumete va ajuta sa pastrezi si sa dispui mereu de o bautura racoroasa in zilele calde de vara, de fructe si legume proaspete, dar si sa pastrezi in frigider recipiente de dimensiuni diferite. Tot in acest sens mai ai la dispozitie trei suporturi ale usii care iti vor permite de asemenea sa pastrezi recipiente diferite.

Combina Frigorifica Whirlpool ART 7811

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Coborand la congelator, acesta dispune de trei compartimente ce vor avea rolul de a permite utilizarea spatiului cu un volum net de 80 de litri la adevarata lui capacitate. Spre deosebire de frigider, care dispune de o dezghetare automata, in cazul congelatorului vei avea posibilitatea sau mai bine spus dezavantajul de a-l dezgheta doar manual. Indiferent daca ne referim la frigider sau congelator, principala caracteristica este data de tehnologia cu al saselea simt ce permite pastrarea alimentelor cu pana de patru ori mai mult decat a unor produse similare. Un alt detaliu constructiv este dat de prezenta filtrului antibacterian care ajuta la filtrarea aerului din interiorul frigiderului si eliminarea bacteriilor si a mirosurilor existente.

Pe langa aceste elemente si caracteristici prezentate, vei mai avea la dispozitie si unele functii si caracteristici speciale precum functia de super-racire sau tehnologia de fresh control sau control al umiditatii. Acestea vin sa suplineasca si pretul destul de avantajos, mai ales ca vorbim despre un produs frigorific incorporabil. Daca totusi se intampla sa treci prin anumite situatii in care nu o sa ai curent electric, trebuie sa stii ca te poti baza pe o autonomie de 19 ore fara curent si de o capacitate de congelare a congelatorului de 3.5 kg in 24h. Consumul sau zgomotul acestei combine frigorifice sunt si ele de luat in calcul, avand asadar un zgomot de 35 dB ce ne garanteaza un produs silentios si un consum de 299 kWh/an.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 16 august 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro