Tehno News RO

Electrolux EPI09LEIW Inverter: un aparat de aer conditionat ideal pentru vara


A venit vara si odata cu ea si caldurile insuportabile care ne slabesc puterile din ce in ce mai mult si ne creeaza o stare de disconfort total. Cu toate acestea, nu trebuie sa ne dam batuti in fata caniculei si arsitei ce parca ne topeste, trebuie sa ne cream conditiile oportune pentru a ne bucura de o temperatura potrivita si a ne relaxa in liniste si racoare dupa o zi calduroasa de munca. Astfel, putem opta pentru un aparat de aer conditionat ce va regla temperatura dorita in intreaga casa si ne vom bucura de un confort termic sporit.

Electrolux EPI09LEIW Inverter

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2020


electrolux epi09leiw inverter.jpg

Confort termic la orice ora
In primul rand, daca locuiti la o garsoniera sau un apartament nu foarte mare, aparatul de aer conditionat Electrolux EPI09LEIW Inverter este potrivit pentru aceste suprafete, chiar si in cele mai calduroase zile de vara. Pe langa acest beneficiu, acest aparat de aer contitionat mai este incalzitor si dezumidificator, totul intr-o singura unitate. Capacitatea de racire este de 9000 BTU, deci, cum spuneam, este potrivita pentru o locuinta medie si mica. De cealalta parte, capacitatea de incalzire este de 9000 BTU si pe timp de iarnaveti putea avea temperatura dorita in casa.

Electrolux EPI09LEIW Inverter

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2020


Pentru a sti exact consumul de energie electrica al acestui aparat, trebuie sa cunoasteti ca se incadreaza in clasa de eficienta energetica la incalzire A, iar la racire este mai econom, apartinand clasei A+. Tehnologia Inverter de care dispune acest aparat de aer conditionat asigura cel mai mic consum posibil de energie electrica, la racirea si incalzirea casei. Deci, facturile la energie electrica nu vor exploda.In ceea ce priveste temperatura setata, va sta la dispozitie display-ul LCD modern aplicat pe aparatul interior, dar si telecomanda ce beneficiaza de functia Follow-me. Deci, activand aceasta functie, aparatul de climatizare va mentine temperatura setata acolo unde se afla telecomanda. Treptele de ventilare sunt in numar de 4, deci este un avantaj, iar in ceea ce priveste filtrul dispune de un Hepa Carbon Activ ce inlatura cele mai fine particule de praf, bacteriile si mirosurile neplacute.

Ca si functii principale mai dispune de functia de Auto Restart, Timer si functia Sleep sau Night mode ca va oferi si pe timpul noptii o functionare silentioasa, dar si o temperatura confortabila pentru a avea un somn linistitor. Pentru a sti unde sa il pozitionati, va mai spunem ca unitatea interioara are o greutate de 7.5 Kg si dimensiuni de 275 x 800 x188 mm, iar cea exterioara de 540 x 780 x 250 mm. Ca si poluare fonica se incadreaza in standardele normale, unitatea interioara producand un zgomot de 55 dB, iar cea exterioara de 63 dB.

Daca va doriti confortul atat in anotimpul calduros cat si in cel geros, atunci un aparat de aer contitionat este ceea ce cautati. Veti mentine temperatura dorita si va veti bucura de fiecare minut petrecut in casa dumneavoastra. Aparatul de aer conditionat Electrolux EPI09LEIW poate fi gasit in magazinele de specialitate sau in mediul online la un pret destul de bun, mai ales ca are si multe functii suplimentare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 27 februarie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro