Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Fujitsu Ecolandia ASYG25LLCR-AOYG25LLCR - calitatea japoneza


Fujitsu este unul dintre cei mai cunoscuti producatori japonezi, numele sau fiind asociat instant cu increderea, calitatea si profesionalismul. Desi cunoscuti mai mult pentru produsele IT, japonezii produc cu succes si aparate de aer conditionat, la fel precum alte conglomerate nipone. Modelul Fujitsu Ecolandia ASYG25LLCR-AOYG25LLCR este propunerea lor pentru piata de mijloc. Aparatul are un pret departe de a fi unul accesibil, dar atragand totusi prin imbinarea eficienta a dotarilor.

Aparat de aer conditionat Fujitsu Ecolandia ASYG25LLCR-AOYG25LLCR

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


aparat de aer conditionat fujitsu ecolandia asyg25llcr-aoyg25llcr.jpg

Randament bun la consum redus
Avand o capacitate de racire de 9000 BTU, modelul este potrivit pentru utilizarea intr-o singura camera sau cel mult doua mai mici (ex.dormitor si hol). Aparatul atinge rapid temperatura dorita, actionand pe toate nivelele necesare.

Aerul este astfel distribuit uniform si ventilat puternic datorita compresorului DC rotativ, insotit de un schimbator eficient de caldura si tehnologia I-PAM Inverter. Aceasta atrage in acelasi timp un consum redus si o functionare silentioasa, nivelul de zgomot atingand valori intre 22 si 42 dB, in functie de treapta de putere. Aparatul este dotat de asemenea cu un mini-computer care ajuta la reglarea debitului de aer in functie de temperatura. Adaptarea la mediul ambiental (esentiala de altfel pentru orice aparat de aer conditionat) atinge cote maxime.

Aparat de aer conditionat Fujitsu Ecolandia ASYG25LLCR-AOYG25LLCR

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Datele cu adevarat atractive stau insa la nivelul tehnologiei I-PAM Inverter, acolo unde consumul de energie electrica este redus cu pana la 60%. Modelul se incadreaza in clasa energetica A++, avand un consum foarte mic si fiind prietenos in ceea ce priveste costurile post-achizitie.

Modurile de functionare includ programe pentru racire, incalzire, purificare, dezumidificare si ventilatie, aparatul fiind astfel util atat pentru vara, cat si pentru perioada rece. Functia automata regleaza setarile pentru a oferi un ambient optim, folosind informatii legate de temperatura din camera. Ai la dispozitie de asemenea functia de timer care permite programarea detaliata, in intervale de jumatate de ora.

Telecomanda iti ofera acces rapid la setari si este usor de folosit, avand butoanele asezate intuitiv. Pentru scurtaturi, exista butoane speciale pentru putere mare sau functionare cu minim de resurse. In acelasi timp, atunci cand pornesti aparatul, acesta retine ultimele setari, asa ca nu mai trebuie sa le introduci din nou. Acest lucru ramane valabil chiar si in cazul penelor de curent.

Daca japonezii se pricep la ceva, acest lucru este sa comprime. Aparatul de fata integreaza o serie de tehnologii performante, pastrandu-si cu toate acestea dimensiuni compacte. Filtrul anti-praf functioneaza eficient, pastrand constanta puterea de aspirare si ventilare a aerului si crescand durata de viata a aparatului. Capacul unitatii interioare este detasabil, asa ca aceasta poate fi curatata mult mai usor. Unitatea interioara are dimensiunile de 262 x 820 x 206 mm, iar cea exterioara are dimensiunile de 535 x 663 x 293 mm.

Prin urmare, Fujitsu Ecolandia ASYG25LLCR-AOYG25LLCR este un aparat de aer conditionat de brand, cu un pret ceva mai mare decat media de pe piata, dar care acopera foarte bine toate aspectelele care, in unele cazuri, se pot dovedi problematice. Producatorul japonez a reusit sa inglobeze tehnologii avansate care sa ofere un randament bun fara a creste consumul, ba chiar reducandu-l considerabil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Fujitsu Ecolandia ASYG25LLCR-AOYG25LLCR - calitatea japoneza"

aparat de aer conditionat fujitsu ecolandia asyg25llcr-aoyg25llcr _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro