Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V: Salvatorul zilelor de vara


A venit vara cu zilele insorite si cu temperaturile ridicate, chiar caniculare, in unele zone si in unele perioade. Daca vrei sa scapi de acest disconfort urias si sa te bucuri de confortul locuintei tale, iar daca nu ai inca un aparat de aer conditionat, este momentul sa iti achizitionezi unul. Un produs care corespunde necesitatilor tale este cel oferit de la Daewoo,mai exact aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter.

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


aparat de aer conditionat daewoo dsb-f1283elh-v.jpg

Cum arata?
Intrucat vorbim despre un aparat de aer conditionat inverter, acesta se incadreaza perfect in orice locuinta fie ca vorbim despre un apartament de bloc sau despre o casa. Avand culoarea alba si o dimensiune a unitati interne destul de redusa, acesta poate fi montat in orice camera fara a-i da un aspect inestetic. Dimensiunea despre care vorbim este de 85 x 27 x 20.8cm, o greutate de 8.5 kilograme iar culoarea acesteia este una alba, neutra si care se asorteaza cu usurinta designului camerei in care o vei monta. Legat de design mai avem si afisajul digital discret in partea frontala, un afisaj ce ne ofera informatii cu privire la temperatura sau programul de functionare. Unitatea exterioara a acestui aparat de aer conditionat este si ea una destul de redusa ca dimensiune, avand 71.5 x 48.2 x 24.0cm si o greutate de 29 kilograme.


Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Un aparat cu recomandari
Functional vorbind, acest produs este recomandat atat functiilor de care dispune cat si datorita caracteristicilor functionale cu care este prevazut. Sa vorbim in primul rand despre cele mai importante functii de care dispune :
a. Prima pe lista este functia I Feel – cu aceasta functie aveti posibilitatea de a folosi telecomanda pe post de termostat, astfel incat, in momentul pornirii aparatului, aceasta monitorizeaza si transmite aparatului temperatura din jurul ei. Eficienta acestei functii se observa prin asigurarea unei temperaturi optime si precise in intreaga incapere in care se afla.
b. Functia restart automat – aceasta te ajuta in cazul in care exista unele intreruperi ale alimentarii cu curent. In momentul in care intreruperile inceteaza, aparatul de aer conditionat va porni automat, detaliu important daca vrei ca in momentul in care ajungi acasa sa te bucuri de o temperatura optima.
c. Autodiagnosticare – in cazul aparitiei unor probleme de functionare sau in cazul in care functionarea nu se incadreaza in parametri normali, pe afisajul LED al unitatii interioare a aparutului va aparea un cod ce te ajuta la identificarea problemei ce a putut interveni.

Pe langa aceste functii mai mentionam cele esentiale de ventilare, incalzire sau racire a aerului, acestea fiind functii de baza in cazul unui astfel de produs. Avand in vedere capacitatea de racire de 12000 BTU, putem spune ca Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter este recomandat unei suprafete echivalente cu a unei case sau a unui apartament cu o suprafata medie.

Noile tehnologii si noile norme privind functionarea aparatelor de aer conditionat sunt si ele respectate in cazul acestui produs. Dovada clara a acestui lucru ne este data de consumul redus de energie electrica, un consum ce il pozitioneaza in clasa energetica A++ iar pretul este unul specific acestor categorii de produse.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V: Salvatorul zilelor de vara"

aparat de aer conditionat daewoo dsb-f1283elh-v _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro