Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Gree GWH12MA-K3DNC9L - aer conditionat la consum bun


Atunci cand te gandesti sa cumperi un aparat de aer conditionat, e posibil sa te gandesti in prima faza la facturile mai mari la curent. Producatorii au reusit sa lanseze insa modele care sa consume mai putin, asa ca situatia a evoluat destul de mult fata de anii precedenti. Am putea spune chiar ca e profitabil sa schimbi un aparat pe care il ai de cativa ani buni cu unul nou. O propunere cu un raport echilibrat intre performanta, consum si pret vine din partea celor de la Gree prin modelul GWH12MA-K3DNC9L. Cu un pret competitiv, aparatul se incadreaza in media actuala pentru modelele cu tehnologie Inverter.

Aparat de aer conditionat Gree GWH12MA-K3DNC9L

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


aparat de aer conditionat gree gwh12ma-k3dnc9l.jpg

Randament ridicat pe toate nivelele
Pentru cei mai multi dintre cumparatori, puterea reprezinta un criteriu esential. Modelul de fata are o capacitate maxima de racire de 12000 BTU, facand fata cu usurinta unei camere de apartament, hotel sau birou. Compresorul cu tehnologie Inverter ajuta la atingerea rapida a temperaturii setate, economisirea energiei si reducerea nivelului de zgomot. Functiile variate includ racirea, incalzirea, dezumidificarea, ventilarea sau mentinerea confortului pe timp de noapte. Pentru atingerea mai rapida a temperaturii selectate exista, de asemenea, o functie turbo, aceasta reusind sa raceasca o camera intr-un timp record. Nu in ultimul rand, pentru economie de timp, atunci cand aparatul este repornit, acesta revine la ultimele setari inregistrate.

Aparat de aer conditionat Gree GWH12MA-K3DNC9L

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Un alt aspect important pentru un aparat de aer conditionat este nivelul de zgomot. Gree GWH12MA-K3DNC9L are un nivel de zgomot intre 28 si 39 dB, fiind foarte silentios si putand sa functioneze fara sa te deranjeze chiar si pe timp de noapte.

Aparatul de aer conditionat este adesea o sursa de mucegai si bacterii, atragand in acelasi timp mirosuri neplacute. Aceste lucruri apar datorita diferentei de temperatura dintre interiorul si exteriorul unitatii, respectiv in urma umiditatii. Datorita unui filtru performant si a unui sistem de autocuratare, modelul de fata reuseste insa sa opreasca formarea de bacterii si mucegai, pastrand un mediu curat si sanatos. Sistemul are la baza faptul ca atunci cand opresti aparatul, ventilatorul mai ramane activ cat pentru a asigura uscarea.

Ceea ce face insa aparatul sa se remarce cu adevarat in fata competitorilor este consumul foarte bun. Astfel, clasa de energie la racire este A++, consumul fiind unul mai mult decat avantajos. In momentul actual, chiar si multe dintre modelele mai scumpe au un consum superior, asa ca producatorul a punctat foarte bine la acest aspect.

Toate dotarile mentionate pana acum sunt incorporate intr-o unitate interioara (montata in camera) cu dimensiunile de 790 x 265 x 174 mm. Carcasa acesteia este alba si are un aspect modern, iar unitatea este prevazuta cu un ecran LED pentru afisarea temperaturii si vine insotita de o telecomanda usor de folosit. Unitatea exterioara are dimensiunile de 842 x 596 x 320 mm.

Pentru ca aparatul sa fie cu atat mai atractiv, acesta este livrat cu kitul de instalare inclus si are o garantie extinsa de 3 ani.

Merita Gree GWH12MA-K3DNC9L achizitia? Cu siguranta, da. Modelul este unul dintre cele mai echilibrate de pe piata, beneficiind de dotari performante care sa acopere toate criteriile importante.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Gree GWH12MA-K3DNC9L - aer conditionat la consum bun"

aparat de aer conditionat gree gwh12ma-k3dnc9l _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro