Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Samsung AR24JSFNCWKNEU: Confort in fiecare zi !


Aparatele de aer conditionat nu mai sunt un moft in ziua de astazi. Datorita temperaturilor extreme de afara, avem nevoie de un aparat de aer conditionat pentru a mentine o temperatura optima in casa, indiferent de ceea ce este afara. Chiar daca pentru unii este dificil sa ia aceasta decizie, ii sfatuim sa aleaga modelul convenabil de aparat de aer conditionat in functie de preferinta.

Aparat de aer conditionat Samsung AR24JSFNCWKNEU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 februarie 2021


aparat de aer conditionat samsung ar24jsfncwkneu.jpg

Pe partea de design, unitatea interioara a aparatului de aer conditionat Samsung AR24JSFNCWKNEU faceca acest aparat sa arate ca unul modern, de culoare alba, ce se potriveste oricarei incaperi in care veti dori sa il utilizati. Dimensiunile acestei unitati sunt mai mari decat ale altor aparate de aer conditionat, in speta masoara 1065 x 301 x 294 mm, la fel si greutatea este mai mare, cantarind aproximativ 14 kg, dar are si o capacitate de racire/incalzire mai mare. Potrivita pentru incaperi mari si foarte mari.

Aparat de aer conditionat Samsung AR24JSFNCWKNEU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 februarie 2021


Capacitatea de racire a lui Samsung AR24JSFNCWKNEU este de 23202 BTU, iar cea de incalzire de 27296 BTU, deci puteti folosi aparatul in spatii mari, de la locuinte pana la o sala de conferinta incapatoare. Pe partea de consum energetic, aparatul se incadreaza in clasa de eficienta energetica la incalzire A, iar pentru racire este si mai eficient, fiind incadrat in clasa A++. Acest consum redus se datoreaza si existentei inverterului, unul de o performanta tehnologica bine definita. Pentru o filtrare de calitate, vine dotat cu filtrul Easy Filter Full HD 60 ce va oferi nu doar aer fara praf, ci si aer proaspat lipsit de bacterii sau virusuri. Acest lucru este posibil datorita functiilor speciale ale filtrului, printre care Anti-bacteria, Anti-virus, Anti-alergic. Un avantaj legat de setarea aparatului in functie de temperatura pe care o doriti in locuinta este legat si de existenta unei telecomenzi prin care puteti sa alegeti functia optima. Ca si dezavantaj al aparatului, avem lipsa kitului de instalare, insa puteti sa apelati la firme sau persoane autorizate pentru a rezolva aceasta deficienta.

De cealalta parte, curatarea aparatului va fi una simpla deoarece va face acest lucru singur datorita functiei de autocuratare. Daca doriti sa stiti nivelul de zgomot, va informam ca acest aparat face un zgomot al unitatii interioare de 62 dB, mai ridicat decat aparatele ce au capacitatea de racire/incalzire mai mare. Insa, este un nivel al zgomotului acceptabil dat fiind faptul ca are o capacitate mare de racire sau incalzire. Mai vine dotat si cu alte functii, precum cea de ventilare, incalzire sau auto restart ce va multumi si cei mai pretentiosi utilizatori. De asemenea, pentru un consum mai mic si un confort mai mare pe timpul noptii, aveti la dispozitie modul Sleep/Night Mode. Pentru o umiditate optima, Samsung AR24JSFNCWKNEU vine dotat si cu functia speciala de dezumidificare, inca un punct in plus pentru aparat.

Daca doriti sa aveti, la orice ora din zi si din noapte, confortul dorit, dar si sa va odihniti, atat dumneavoastra cat si intreaga familie, puteti sa alegeti aparatul de aer conditionat Samsung AR24JSFNCWKNEU, un aparat modern si cu functii dintre cele mai utile. Il gasiti in magazinele de specialitate la preturi pe masura calitatii oferite.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 28 februarie 2021 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Samsung AR24JSFNCWKNEU: Confort in fiecare zi !"

aparat de aer conditionat samsung ar24jsfncwkneu _2.jpg
aparat de aer conditionat samsung ar24jsfncwkneu _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro