Tehno News RO

Electrolux ESF5511LOW: masina de spalat vase moderna, cu design placut


Daca vrei o masina de spalat vase si ai un buget ceva mai mare la dispozitie, iti poti indrepta atentia catre un model premium, acestea fiind destul de multe si de variate pentru a gasi unul pe gustul tau. Si, bineinteles, ele sunt si mai bune decat cele obisnuite. Electrolux ESF5511LOW este o masina de spalat vase destul de moderna, mare si cu mai multe programe de spalare. Si, din acest motive, are toate sansele sa se incadreze in categoria premium. Asadar, sa vedem care mai sunt avantajele ei si daca are si minusuri care sa mai scada din calitate.

Electrolux ESF5511LOW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


electrolux esf5511low.jpg

Un model foarte eficient
Electrolux ESF5511LOW este o masina de spalat destul de mare si de incapatoare. Aceasta are o capacitate de 13 seturi de vase, la care se adauga si suporturile rabatabile sau nu pentru cesti, pahare si tacamuri. Este un model care te va ajuta sa speli cel mult o data pe zi, poate chiar si mai rar, in functie de cati membri are familia ta.

Asa cum spuneam, este si unul modern. Nu doar ca are un design atractiv, dar si afisajul si panoul de comanda se ridica la inaltime.Afisajul este unul LCD cu mai multi indicatori (inclusiv timpul ramas pana la terminarea ciclului de spalare) iar panoul de control este unul in totalitate electronic. Totusi, este usor de invatat ce si cum trebuie apasat in orice situatie, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste utilizarea masinii.

Electrolux ESF5511LOW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Daca tot vorbeam de eficienta, trebuie sa amintim si de aceste detalii. Asadar, Electrolux ESF5511LOW se incadreaza in clasele A atat la spalare cat si la uscare, deci masina isi va face treaba asa cum trebuie. Si chiar in cazul eficientei energetice sta foarte bine, fiind un model A+. Acesta va consuma 1.05 kW pe ciclu de spalare (adica in jur de 300 kW anual), iar, in ceea ce priveste apa, este nevoie de 11 litri pentru orice spalare (3000 l anual).

Pentru spalare exista sase programe diferite, care schimba atat perioada de spalare cat si temperatura apei. Exista, bineinteles, si cele bio, dar si unele intensive, asa ca, oricat de murdare ar fi vasele, masina se va descurca. Aceasta adapteaza chiar ea spalarea la cantitea de grasime si alte depuneri iar daca nu se spala la capacitate maxima, consumul de resurse va fi unul mai scazut.

Nu in ultimul rand, aparatul este dotat si cu sisteme de siguranta antiinundatii sau cu posibilitatea de a programa intarziat orice operatiune. Toate aceste dotari si tehnologii demonstreaza ca Electrolux ESF5511LOW este un model superior. Nu spunem ca nu mai exista si altele la acest nivel, dar reuseste sa ridice stacheta si, din aceasta cauza, merita sa fie cumparata. Orice bucatarie are nevoie de o masina de spalat vase si daca iti doresti sa nu mai pierzi timp si energie si cu aceasta sarcina neplacuta, achizitionarea unui model precum acesta te va scapa de foarte multe probleme. Iar raportul calitate pret este de asemena decent, deci merita.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro