Tehno News RO

Asigurare auto RCA ieftina - profita de super preturi!


In ultimii ani, din ce in ce mai multi oameni s-au vazut nevoiti sa-si achizitioneze macar un autoturism personal, pentru un transport mai facil, indiferent ca e vorba despre serviciu, scoala sau chiar si diferite proiecte care necesita o deplasare rapida in diferite locatii. Insa, detinerea unui autoturism nu este deloc lipsita de responsabilitati, caci, pe langa seriozitatea de care trebuie un sofer sa dea dovada in trafic, acesta sau, mai exact, proprietarul masinii, este obligat de catre lege sa detina anumite documentatii care sa ateste ca autoturismul sau este in perfecta stare de functionare si indeplineste toate conditiile impuse de lege.

Asigurare RCA la Cel Mai Mic Pret.

Vezi Oferta valabila astazi, 26 august 2019


asigurari-auto-rca.jpg

Printre aceste acte necesare, un rol foarte important il joaca asigurarea auto RCA, care este de natura obligatorie, insa, din fericire, se poate incheia cu usurinta in foarte multe locuri. Polita RCA sau polita de asigurare de raspundere civila auto reprezinta un contract intre proprietarul autoturismului si societatea care se ocupa cu incheierea de astfel de polite si are ca scop despagubirea celorlalte persoane prejudiciate in cazul in care a avut sau va avea loc un accident de circulatie, asta ca sa nu ne vedem noi nevoiti sa platim din banii nostri daunele produse asupra masinii care, din nefericire, au loc tot din cauza noastra.

Cel Mai Bun Pret la RCA Online.

Vezi Oferta valabila astazi, 26 august 2019


Insa, pentru a incheia o astfel de polita sunt necesare a fi indeplinite cateva conditii esentiale, si anume: autoturismul trebuie sa fie inmatriculat in tara in care se face polita, persoana asigurata trebuie sa se afle inscrisa in actele autoturismului, iar atunci cand se face acest lucru trebuie prezentate actele in varianta originala, atat cele ale proprietarului, cat si cele ale masinii.

In ceea ce priveste preturile acestor polite RCA, acestea variaza in functie de mai multe aspecte, printre care caracterul persoanei care incheie aceasta polita, daca este una juridica sau fizica, felul autoturismului, capacitatea cilindrica, marca si modelul acestuia. Apoi, la fel de importante sunt datele cu privire la data cand proprietarul si-a obtinut permisul auto, pentru ce anume foloseste autoturismul, eventual functia detinuta de acesta.

Avand in vedere ca nici o societate care se ocupa cu incheierea acestor tipuri de polite nu va percepe acelasi pret ca si concurentul sau, se recomanda de multe ori sa se foloseasca mediul online pentru a gasi asigurari auto RCA la super preturi!

Desigur, aceste preturi variaza si in functie de sistemul Bonus/Malus care a fost special creat pentru a-i rasplati pe cei mai constiinciosi si responsabili dintre soferi, dar si pentru a-i atentiona si penaliza pe cei mai neatenti dintre ei care produc accidente in trafic. Adica, cel care a generat daune va fi nevoit sa plateasca ceva mai multi bani pentru prima de asigurare, insa daca nu s-a intamplat acest lucru tot el va fi cel care se va putea bucura de o plata redusa.

Si pentru ca fiecare autoturism are propria sa clasificare Bonus/Malus, e putin improbabil ca la vanzarea unei masini sa nu apara acest lucru la iveala. Insa, de 3 ani acest sistem se aplica si persoanelor juridice, incat este indicat ca atunci cand se alege o polita RCA sa se ia in considerare si societatea care a emis polita, precum si reputatia de care aceasta beneficiaza.

In incheiere, avand in vedere ca asigurarea politei RCA este obligatorie si nici un sofer sau detinator de autoturism nu poate sari din vedere incheierea acesteia, singurul lucru avantajos care ne ramane de facut este sa gasim locatii unde putem face acest lucru la preturi cat mai mici. Dupa o comparare prealabila a tuturor ofertelor puse la dispozitie de firmele de profil, facand asta din confortul de acasa, doar prin intermediul motoarelor de comparare puse la dispozitia noastra, vom reusi sa incheiem cele mai avantajoase polite de asigurare de raspundere civila auto, si asta, desigur, la preturi de invidiat.

Vezi Ofertele si Reducerile eMAG

valabile doar astazi, 26 august 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro