Tehno News RO

Asus G751JT-T7211D: un laptop deosebit pentru gaming


Tehnologia a evoluat din ce in ce mai mult si astfel a putut multumi si iubitorii degaming. In acest sens, au aparut laptopuri care vor raspunde la cele mai mari provocari in materie de gaming, de rezolutia grafica si sunet, cu placi video dedicate si o memorie la fel de buna. Toti gamerii care se respecta stiu ceea ce inseamna performanta acestor laptopuri si se orienteaza spre modele care sa poata rula orice joc. Un laptop pentru gaming este Asus G751JT-T7211D, model ce aduce imbunatatiri fata de versiunile mai vechi.

Laptop Asus G751JT-T7211D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


asus g751jt-t7211d.jpg

Designul sau este unul impecabil, de la carcasa rezistenta si antiamprenta din aluminiu si pana la display-ul LCD LED special pentru jocuri cu o diagonala de 17.3 inch. Pe langa diagonala generoasa, display-ul este caracterizat de tehhologia LED-backlit, Anti-Glare IPS si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli ce va genera un format Full HD. Imaginile vor fi mai mult decat naturale, culorile vii si contrastul deosebit, fiecare joc fiind mai deosebit decat v-ati fi imaginat. Tastatura silentioasa si chiar programabila, cu inscriptii pentru gaming, este iluminata cu un rosu aprins ce permite utilizarea si pe timp de noapte. Touchpad-ul cu control multi-touch pentru gesturi accepta diverse functii de derulare, zoom si lansare cu ajutorul degetelor, astfel ca veti putea folosi laptopul si fara mouse.

Laptop Asus G751JT-T7211D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Joaca-te in voie
Caracteristicile indica un laptop recomandat pentru gaming, iar procesorul performant Intel Core i7 4750HQ pe patru nuclee va raspunde oportun celor mai ridicate sarcini in materie de jocuri si programe. Frecventa poate varia de la 2000 MHz pana la 3200 MHz datorita functiei Turbo Boost ce mareste frecventa in functie de cat de solicitat este sistemul de operare datorita programelor sau a jocurilor ce sunt rulate. Procesorul grafic este un Intel Iris Graphics 5220. Memoria interna de tip DDR3 are o capacitate de 24 GB si poate fi marita pana la 32 GB intrucat din cele 4 sloturi mai are unul la dispozitie. Pentru stocarea fisierelor multimedia, a jocurilor ori filmelor, puteti folosi hard disk-ul generos HDD de 1 TB si cel SSD de 512 GB. Pe partea video, acest laptop are memorie video dedicata de tipul GDDR5 si o capacitate de 3072 MB, suficienta pentru performante ridicate atunci cand rulati jocuri. Producatorul chipset video NVIDIA GeForce GTX 970M este special conceput pentru a oferi cele mai bune experiente video.

Caracteristicile multimedia ofera o unitate de citire/scriere Blu-ray, o camera web HD si cititor de carduri SD si MMC. Pentru cel mai bun sunet dispune de difuzoare integrate cu functia subwoofer si tehnologia Sonic Master. Ca si porturi aveti un port HDMI, o iesire audio, un VGA si patru USB 3.0, iar pe partea de comunicatii are atat Bluetooth 4.0 cat si wireless 802.11 ac.

Pentru cei pasionati de jocuri si cei care vor sa aiba la dispozitie performanta, Asus G751JT-T7211Dar putea fi una din cele mai bune alegeri, mai ales ca are si o baterie Li Ion pe 8 celule ce ofera o durata de utilizare mai indelungata. Pretul de achizitie este unul mai mare fata de un laptop obisnuit, dar caracteristicile impresionante il reflecta.Sistemul de operare Free Dos va permite instalarea sistemului de operare dorit, dupa achizitie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 3 martie 2021 la:
Video pentru: "Asus G751JT-T7211D: un laptop deosebit pentru gaming"
Galerie foto: "Asus G751JT-T7211D: un laptop deosebit pentru gaming"

asus g751jt-t7211d _2.jpg
asus g751jt-t7211d _3.jpg
asus g751jt-t7211d _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro