Tehno News RO

Espressor Breville Prima Latte VCF046X-01: rasfat la fiecare utilizare


Ce poate fi mai bun decat o cafea proaspata intr-o dimineata in care nu trebuie sa mergi la serviciu sau in care ai putin timp pentru a te rasfata. Insa, daca vrei cu adevarat o cafea foarte buna si care sa merite fiecare secunda de savurare, vei avea nevoie de un espressor care sa iti aduca acest lucru si aceasta cafea in propria ceasca. Un astfel de model care sa te ajute atat ca performante si functionare, cat si ca pret, este modelul de espressor manual Breville Prima Latte VCF046X-01.

Espressor Breville Prima Latte VCF046X-01

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


breville prima latte vcf046x-01.jpg

Acest model de espressor este solutia ideala indiferent de locuinta pe care o aveti, fie ca stati la bloc intr-o garsoniera sau apartament, fie ca locuiti intr-o casa mai spatioasa, deoarece dimensiunea nu este una foarte mare. Culoarea rosie insa este cea care va da un aer cu totul deosebit locului in care il veti instala sau bucatariei si care va insoti celelalte elemente in obtinerea unui design elegant. Privit din partea frontala, veti putea identifica elementele componente si vizibile ale acestuia, iar astfel aveti panoul de control dispus in partea din fata sus si care are trei butoane cu ajutorul carora puteti sa selectati fie un espresso, un cappuccino sau un latte. Alte elemente vizibile sunt oferite de suportul pentru cafea, de rezervorul pentru lapte proaspat, suportul pentru ceasca de cafea, dar si dispozitivul pentru spumarea laptelui. In ceea ce priveste instalarea sau transportul, acestea sunt conditionate de un gabarit de 6kg, ceea ce nu reprezinta insa un dezavantaj foarte mare.

Espressor Breville Prima Latte VCF046X-01

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


O cafea chiar si pentru cei pretentiosi
Daca ne referim la partea de functionare, vom observa si alte avantaje ale acestui produs, iar daca este sa vorbim despre a avea o cafea proaspata si foarte gustoasa, o puteti obtine fie cu ajutorul utilizarii cafelei macinate, iar cele trei filtre incluse va vor oferi posibilitatea de a face cafea in cantitate dubla, pe cand filtrul Open Filter System va va ajuta sa puteti utiliza chiar si capsule de 45mm. Modurile presetate ale acestui produs sunt insa si cele care va vor da de fiecare data o cafea, un cappuccino sau un latte cu un gust exceptional, iar in ceea ce priveste pe cei mai pretentiosi acestia se pot bucura si de o spuma bogata de fiecare data cand veti dori fie un latte, fie un cappuccino sau un espresso cu lapte datorita presiunii de 15bari pe care acest aparat o produce, dar si posibilitatii de folosire a unui mod de functionare manual. Capacitatea de 300ml a rezervorului de lapte detasabil pe care il puteti pastra mereu la frigider pentru prospetimea laptelui si prezenta butonului pentru spumare reglabila manuala sunt cele care iti vor permite un dozaj al spumei care sa fie pe placul fiecarui consumator si fiecarui musafir pentru care vrei sa prepari o astfel de bautura.

Caracteristicile constructive ale espressorului care trebuie sa le mai luati in calcul inainte de achizitia produsului sunt legate de dimensiunea de 1.5l a rezervorului de apa, dar mai ales de avantajul oferit de prezenta functiei foarte avantajoase de autocuratare a aparatului dupa fiecare utilizare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Espressor Breville Prima Latte VCF046X-01: rasfat la fiecare utilizare"

breville prima latte vcf046x-01 _2.jpg
breville prima latte vcf046x-01 _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro