Tehno News RO

Laptop Asus PRO PU551JH-CN004G: tot ce este mai bun pentru utilizatori


Natura serviciului fiecaruia face ca tehnologia sa fie prezenta la fiecare pas iar caracteristicile acestora sa fie unele de ultima ora. Celor care se bazeaza in meseria lor pe calculatoare, laptopuri sau notebookuri le este intr-o oarecare masura mai usor, intrucat au la dispozitie o gama variata de produse pe care se pot baza si la care pot apela. Pentru a facilita luarea unei decizii, propunem modelul oferit de Asus, mai exact laptopul Asus PRO PU551JH-CN004G.

Laptop Asus PRO PU551JH-CN004G

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


laptop asus pro pu551jh-cn004g.jpg

Un design si o nuanta care denota profesionalism fac din acest laptop solutia ideala pentru o utilizare atat de zi cu zi, cat si in cazul serviciului. Acest aspect este completat de modul elegant si eficient in care au fost realizate tastele, un mod care sa permita exploatarea la maxim a capacitatii tastaturii de catre cei care au de realizat documente foarte mari sau care au de stat foarte mult la serviciu. Legat de designul interior al acestui device, mai avem, pe langa tastatura impresionanta, si un touchpad realizat in aceeasi maniera. Trecand la aspectul exterior, mai identificam existenta unui port HDMI, a unui port RJ-45, doua porturi USB 2.0 si inca doua porturi USB 3.0 ce asigura o viteza de transfer de pana la zece ori mai mare decat cele 2.0.

Laptop Asus PRO PU551JH-CN004G

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Utilitate si performanta
Aspectul este completat de experienta video pe care o ofera display-ul Anti-Glare cu o diagonala de 15.6 inch si o rezolutie de 1920x1080 pixeli specifica formatului FullHD. Pe langa utilizarea in cadrul serviciului, mai avem si utilizarea pentru relaxare in care va puteti relaxa privind la un film, ascultand muzica sau jucand anumite jocuri. Cu un hard de 500 GB, puteti sa aveti la indemana toate aceste fisiere iar, datorita prezentei unei placi video dedicate NVIDIA Quadro K1100M de 2GB si a memoriei RAM de 16 GB DDR3, puteti sa va bucurati de o experienta video deosebita in rularea lor. Indiferent de modalitatea utilizarii, pentru o experienta completa trebuie sa aveti si un sunet pe masura, sprijinit de difuzoarele integrate de care dispune.

Toate aceste operatiuni nu ar fi posibile fara prezenta unui procesor pe masura, un procesor Intel Core i7 cu doua nuclee si o frecventa de 2300 MHz. In cazul in care utilizarea acestuia presupune nevoia unei viteze mai mari de functionare, te poti baza pe tehnologia Turbo Boost prezenta in cazul acestui laptop si care poate accelera frecventa de lucru pana la cea de 3300 MHz. Utilizarea si siguranta utilizarii nu se rezuma doar la caracteristicile tehnice, ci si la rezultatele testelor la care a fost supus, rezultate care il recomanda ca fiind cu pana la de doua ori mai rezistent la caderi, cu pana la 20% mai rezistent la presiune si cu pana la 20000 mai multe teste trecute decat notebook-urile standard.

Cu un pret corespunzator nivelului de performante de care da dovada, acest laptop iti garanteaza, pe langa o functionare eficienta, si o siguranta a datelor pastrate, intrucat dispune de tehnologia de scanare a amprentelor bazandu-se pe senzori care sunt foarte putin influentati de conditiile pielii.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Laptop Asus PRO PU551JH-CN004G: tot ce este mai bun pentru utilizatori"

laptop asus pro pu551jh-cn004g _2.jpg
laptop asus pro pu551jh-cn004g _3.jpg
laptop asus pro pu551jh-cn004g _4.jpg
laptop asus pro pu551jh-cn004g _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro