Tehno News RO

Storcator de fructe si legume Tefal Infini Press Revolution ZC5008SC: Portia zilnica de sanatate


In perioada postului avem obiceiul sa mancam mai multe fructe si legume ca de obicei pentru a obtine doza zilnica recomandata de vitamine si alte substante nutritive. Un mod de a consuma aceste legume si fructe este sub forma de suc, avand parte de mai multa diversificare in acest mod. Pentru a obtine aceste sucuri, cel mai usor este sa apelezi la ajutorul oferit de catre un storcator profesionist, de preferabil unul electric, care poate sa stoarca produsul dorit cu mult mai bine ca un storcator manual.

Storcator de fructe si legume Tefal Infini Press Revolution ZC5008SC

Vezi Reducerile valabile astazi, 20 aprilie 2024


tefal infini press revolution zc5008sc.png

Storcatorul de fructe si legume cu melc Tefal Infini Press Revolution ZC5008SC este un produs cu un design excentric, care se remarca in orice bucatarie, atat datorita design-ului utilizat (aparatul este sustinut de cateva picioruse), cat si datorita nuantelor neobisnuite pentru un aparat electrocasnic – mai des utilizatele negru si inox sunt imbinate in acest produs cu o nuanta de portocaliu, oferindu-i unicitate.

Storcator de fructe si legume Tefal Infini Press Revolution ZC5008SC

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Detalii tehnice ale storcatorului cu melc Tefal Infini Press Revolution ZC5008SC
Fiecare element component poate fi demontat si spalat nu doar la mana, ci si la masina de spalat vase, incapand cu usurinta in orice fel de model. Spalarea partilor componente intre utilizari este recomandata de catre specialisti si cercetatori.

Atat capacitatea recipientului pentru suc, cat si capacitatea celui pentru pulpa este de un litru.

Acest storcator produce o cantitate mai mare de suc cu pana la 35%, contine cu 30% mai multe vitamine si are 75% mai multi antioxidanti. Tefal Infini Press Revolution ZC5008SC va ofera ocazia de a gusta aroma delicioasa a fructelor, precum si textura lor. Datorita tehnologiei Presei de Fructe, se extrage cu pana la 30% mai multa vitamina C si cu pana la 75% antioxidanti mai multi, fata de alte modele de storcatoare de fructe.

Datorita sistemului de compactare a pulpei, aceasta se colecteaza intr-un pahar extern, fara sa se amestece cu sucul, daca nu doriti asta, sau sa murdareasca alte elemente componente. Aparatul are trei tuburi de alimentare.

Spre deosebire de alte modele de storcatoare, care sunt limitate pe diferite fructe sau legume (unele se descurca mai bine sa faca suc din citrice, unele din mere, altele din legume), storcatorul Tefal Infini Press Revolution iti permite sa faci diferite sucuri din toate categoriile de fructe si legume: fructe de padure, struguri, mere, rosii, morcovi si chiar verdeturi (majoritatea storcatoarelor de fructe au probleme cu realizarea de sucuri din verdeturi, insa acest model face exceptie de la regula).

Acesta include si cateva accesorii, precum filtrul pentru suc si filtrul pentru sos coulis, dar si o carte de retete care va va oferi sansa sa experimentati cu legumele si fructele, transformandu-le in diferite sucuri delicioase si sanatoase, pline de vitamine.

Aparatul are si separator de spuma. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul a doua pahare incluse in pachet, unul fiind utilizat pentru suc, iar celalalt pentru resturile care provin din urma operatiunii de obtinere a sucului.

In timpul operatiunii de stoarcere a produselor, zgomotul produs de catre aparat poate sa ajunga la 70.2 decibeli, ca urmare a puterii motorului.

Desi pretul la care este disponibil stocatorul Tefal Infini Press Revolution ZC5008SC este putin cam mare, functiile de care dispune precum si designul modern fac din acest model o buna alegere.

Vezi Ofertele si Reducerile la Storcatoare de fructe

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Storcator de fructe si legume Tefal Infini Press Revolution ZC5008SC: Portia zilnica de sanatate "




Galerie foto: "Storcator de fructe si legume Tefal Infini Press Revolution ZC5008SC: Portia zilnica de sanatate "

tefal infini press revolution zc5008sc_2.png
tefal infini press revolution zc5008sc_3.png
tefal infini press revolution zc5008sc_4.png

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro