Tehno News RO

Storcator PHILIPS Viva Collection HR1832 52: Un produs electrocasnic pentru toata familia


Alimentatia sanatoasa este secretul unei vieti fara probleme medicale. Fructele si legumele nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica pentru ca aportul de vitamine, minerale, antioxidanti si nutrienti este unul vital. Daca nu consumam legume si fructe, organismul va fi slabit, nu va putea raspunde solicitarilor fizice si psihice de peste zi. Acum o sa puteti consuma in mod natural fructele preferate sub forma de suc natural veritabil ce il veti prepara foarte rapid cu un storcator de fructe. Un exemplu deosebit, potrivit pentru orice utilizator il reprezinta storcatorul de fructe PHILIPS Viva Collection HR1832/52.

Storcator PHILIPS Viva Collection HR1832 52

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


philips viva collection hr1832 52.jpg

Designul compact si dimensiunile reduse de doua ori fata de un storcator obisnuit vor ocupa un spatiu redus atat pentru folosire cat si pentru depozitare. Carcasa din plastic de foarte buna calitate, in combinatia culorilor verde cu alb vor aduce in fata dumneavoastra un aparat modern si ergonomic. In ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica, vine echipat cu un cablu de 0,8 metri. Cu acest storcator veti putea sa faceti orice vreti de baut pentru ca are o putere destul de buna, de 400 W. Recipientul pentru colectarea pulpei este si el unul mare, de 1 litru,iar pentru a colecta sucul veti putea sa folositi paharul dumneavoastra cu incredere, dar daca acest lucru nu este pe placul dumneavoastra puteti folosi recipientul pentru suc cu o capacitatea de 0.5l.

Storcator PHILIPS Viva Collection HR1832 52

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Suc natural delicios
Pentru un suc plin de vitamine si nutrienti, storcatorul va putea fi folosit si pentru o combinatie de suc cu legume ce o sa va surprinda din primul moment. Tot ceea ce aveti de facut este se introduceti fructele si legumele pe rand, sa apasati butonul de ON si sa asteptati ca sucul delicios sa vina direct in recipient. Are o singura viteza, deci nu o sa va incurcati deloc. Tubul larg al stocatorului va permite folosirea fructelor si legumelor atat intregi cat si taiate in bucati mari deoarece diametrul acestui tub este unul destul de mare de 55mm. Puterea motorului nu este singura caracteristica ce o sa va ajute in obtinerea unui suc proaspat si foarte sanatos, aceste rezultate se vor datora si prezentei tehnologiei QuickClean care iti ofera doua avantaje. Primul avantaj oferit de aceasta tehnologie suplineste motorul in obtinerea unei cantitati mai mari de suc, iar al doilea avantaj este cel datorat usurintei de intretinere si de posibilitatea introducerii partilor detasabile chiar si in masina de spalat vase.

Utilizarea unui storcator de fructe are numeroase avantaje mai ales pentru sanatatea dumneavoastra oferind tot ceea ce poti gasi mai bun in fructe si legume, dar si usurinta cu care puteti sa va preparati un suc delicios. Pe langa aceste lucruri trebuie sa stiti ca veti beneficia si de un produs avantajos ca pret dar si de unul care poate fi utilizat in siguranta datorita prezentei sistemului de siguranta, a sistemului anti-alunecare sau a posibilitatii de stocare a cablului de alimentare. Analizand toate aceste caracteristici nu va mai ramane de facut decat sa il cautati si sa va decideti daca achizitia se merita facuta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Storcatoare

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Storcator PHILIPS Viva Collection HR1832 52: Un produs electrocasnic pentru toata familia"

philips viva collection hr1832 52 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro