Tehno News RO

Storcator Star-Light SJ-200: sucuri naturale zi de zi


Alimentatia este cel mai important lucru pentru familia dumneavoastra. Consumul de legume si fruce nu trebuie sa lipseasca in nici o zi pentru ca organismul are nevoie de vitamine, minerale si carbohidrati de la surse naturale. Daca doriti ca si copiii de la varste fragede sa se obisnuiasca cu un stil de viata sanatos, atunci trebuie sa ii atrageti cu preparate delicioase naturale. Astfel, pregatirea unui suc din fructe si legumepoate fi cea mai buna varianta pentru atragerea copiilor spre bauturi sanatoase servite intr-un mod atragator. Pentru acest lucru, un storcator de fructe este ceea ce va trebuie pentru a prepara bauturi delicioase si sanatoase din fructele preferate.

Storcator Star-Light SJ-200

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


star-light sj-200.jpg

Storcatorul de fructe cu melc Star-Light SJ-200 este aliatul oricarei familii in ceea ce priveste un stil de viata sanatos si o bautura pe cat de gustoasa pe atat de bogata in vitamine. Cu un design atragator si ce inspira duritate, acest storcator de fructe se va potrivi oricarei bucatarii, fiind un aparat modern. Culoarea inox in combinatie cu negru, greutatea de 4 kg ce ii ofera stabilitate si dimensiunile de 200 x 400 x 170 mm sunt principalele caracteristici pe linie de design. De asemenea, mai observam si cablul de alimentare ce are o lungime medie, de 1.2 m pentru a putea aseza aparatul unde va doriti si a avea acces la reteaua de alimentare electrica.

Storcator Star-Light SJ-200

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Cele mai sanatoase bauturi
Cu storcatorul de fructe o sa obtineti bauturi sanatoase usor si in cantitati destul de mari, intrucat capacitatea recipientului de suc este de 0.8 litri. Pentru pulpa vine cu un recipient special ce are o capacitate de 0.8 l, astfel veti putea face o cantitate mai mare de suc pana se umple acest recipient. In ceea ce priveste accesoriile, storcatorul de fructe vine cu un accesoriu de impingere, sistem de siguranta pentru a preveni accidentele si, nu in ultimul rand, sita din inox ce este rezistenta si ofera o separare a sucului si pulpei de resturile din fructele sau legumele ce le utilizati pentru a pregati bautura preferata.

Ca si functii, o sa va bucurati de o serie de avantaje. In primul rand, functia Reverse presupune un mare ajutor in cazul in care anumite resturi din fructe precum cojile tari sau semintele nu pot fi faramitate si nu pot trece prin sita dupa procesul de faramitare. In acest sens, prin simpla apasare a butonului Reverse o sa scapati de aceste firimituri dure si o sa continuati procesul de stoarcere. In al doilea rand, vine cu sistemul anti picurare, astfel incat sa nu murdariti masa pe care este asezat storcatorul dupa ce luati recipientul pentru suc. Un alt avantaj il reprezinta separatorul de spume pentru ca o sa va bucurati de o bautura naturala fara spuma obisnuita si nu foarte gustoasa ce se obtine in urma stoarcerii fructelor sau legumelor.

Daca va doriti cele mai sanatoase bauturi, atunci storcatorul de fructe Star-Light SJ-200 este ceea ce aveti nevoie pentru ca va aduce in paharul dumneavoastra o explozie de vitamine si minerale. Ca si pret putem spune ca nu este un electrocasnic scump si merita sa il aveti in bucatarie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Storcatoare

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Storcator Star-Light SJ-200: sucuri naturale zi de zi"

star-light sj-200 _2.jpg
star-light sj-200 _4.jpg
star-light sj-200 _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro