Tehno News RO

Aragaz Star-Light FCF50W: Pentru cele mai importante mese ale zilei


Indiferent daca sunteti un utilizator care intra in bucatarie ca sa pregateasca ceva doar atunci cand este nevoie sau unul care petrece mai mult timp pentru a experimenta fel si fel de retete cu care sa va surprindeti prietenii sau colegii, aragazul trebuie sa fie o piesa centrala. Multitudinea de posibilitati in alegerea produsului potrivit este cea care cauzeaza de multe ori situatii dificile dar daca in cautarea aragazului idealv-ati fixat un scop ce presupune ca produsul sa fie unul clasic si nu foarte complex atunci modelul de aragaz Atar-Light FCF50W se incadreaza perfect.

Aragaz Star-Light FCF50W

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 februarie 2019


star-light fcf50w.jpg

Clasic dar eficient
Dupa cum am specificat in introducere acest model este unul clasic iar nuanta alba si forma pe care o are confirma acest lucru.Mai trebuie specificate totusi si celelalte elemente care sunt parte componenta a acestui aspect. Prima componenta vizibila este plita cu patru arzatoare pe care o are si care cuprinde un arzator mare dispus in partea stanga fata, doua arzatoare normale dispuse in partea din spate si un arzator mic in partea dreapta fata. Aceste arzatoare sunt legate intre ele de doua grilaje metalice iar pentru momentul in care nu doriti sa folositi aragazul mai exact plita aragazului puteti rabata capacul metalic al acestuia. In partea dintre cuptor si plita avembutoanele ce permit reglarea functionarii si in acest mod leaga intreaga functionare a aragazului de dorintele sau necesitatile utilizatorilor. Dispunerea acestor butoane este astfel: cel pentru reglarea flacarii cuptorului in partea stanga, urmat de butonul pentru arzatorul normal din partea stanga spate, butonul pentru arzatorul mare, butonul pentru arzatorul normal din partea dreapta spate si mai apoi butonul pentru arzatorul mic.

Aragaz Star-Light FCF50W

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 februarie 2019


Coborand in jos gasim cuptorul destul de incapator al aragazului si care iti ofera posibilitatea sa pregatesti o masa destul de bogata pentru intreaga familie sau pentru momentele in care organizezi o mica reuniune sau o petrecere. Cu o capacitate de 54litri, pe langa avantajul utilizarii pentru a pregati masa pentru intreaga familie, mai dispune si de avantajul prezentei sistemului de siguranta al cuptorului. Daca vreti sa pregatiti ceva sau sa testati cuptorul imediat dupa montare puteti sa utilizati de la inceput fie tava cu care este prevazut si in care puteti face o friptura delicioasa fie gratarul de care dispune. Indiferent de care ar fi optiunea,geamul usii va da posibilitatea sa supravegheati fara probleme orice preparate ati avea in interior. Legat de eficienta plitei si de rapiditatea cu care se prepara anumite alimente veti putea utiliza functie de necesitati unul dintre arzatoarele deja mentionate dar cu specificatia ca in cazul arzatorului mare acesta are o putere de 3kW, arzatoarele normale o putere de 1.78kW iar arzatorul cel mic o putere de 0.88kW.

Intrucat avem in fata un produs clasic cu alimentare pe gaz, nici pretul nu este unul ridicat ceea ce il face acesibil pentru orice familie singura conditie suplimentara fiind cea a spatiul pe care il necesita si a dimensiunii pe care o are iar aici vorbim despre gabaritul de 89 x 50 x 55cm.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 18 februarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro