Tehno News RO

Congelator Star-Light CF-163AP: un ajutor, fie iarna, fie vara


Se poate intampla sa ai pofta de o mancare mai speciala sau poate de o mancare pe care o faceau bunicii tai, dar din cauza ca ora este tarzie sau magazinul este departe nu vei putea sa o prepari. Asta nu inseamna ca nu poti sa faci in asa maniera incat sa ai mereu la indemana alimentele necesare unei mancari gustoase sau unei retete sofisticate sau traditionale. Modalitatile de pastrare a alimentelor sunt multe, dar cea mai sigura este prin apelarea la un congelator care sa garanteze pastrarea lor in conditii de igiena si siguranta. Un congelator care sa poata face acest lucru este si Star-Light CF-163AP, iar ajutorul sau in bucatarie este unul destul de insemnat.

Congelator Star-Light CF-163AP

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 februarie 2019


star-light cf-163ap.jpg

Modelul este unul simplu ca si design, cu o nuanta alba si cu o dimensiune de 143 x 55 x 58cm, iar pentru manevrat trebuie sa tineti cont de faptul ca are o greutate de 50kg. Aceste caracteristici gabaritice vin insa sa va ajute sa va formati o idee despre ceea ce poate face acest produs, dar mai ales despre cantitatea de alimente pe care le puteti depozita si cat de usor sau dificil il puteti manevra. In ceea ce priveste cantitatea de alimente, acesta are un volum total de 182l si un volum net de 163l care este impartit in sase compartimente foarte incapatoare si care permit stocarea de recipiente de dimensiuni diferite.

Congelator Star-Light CF-163AP

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 februarie 2019


Acest congelator sau mai concret congelatoarele in general sunt o solutie optima atat pentru uz casnic, cat si pentru uzul in cadrul unui magazin sau al unui restaurant/fast food, deoarece iti permite sa depozitezi fara probleme carne sau preparate din carne, produse semipreparate, dar si legume congelate, torturi de inghetata sau anumite aluaturi de foietaj. In ceea ce priveste uzul casnic, puteti opta pentru pastrarea fructelor, legumelor prelucrate sau neprelucrate, dar si carnea pe durata unui an sau pana anul viitor cand veti putea culege din gradina fructe si legume proaspete.

Multe alimente si multe avantaje
Capacitatea destul demare nu este singurul avantaj pe care acest congelator il are, iar celelalte incep chiar din momentul montarii, situatie in care, daca spatiul nu va permite sa il utilizati cu usa deschizandu-se standard spre dreapta, aveti posibilitatea sa o schimbati. Acest lucru este datorat prezentei usilor reversibile care dau voie fiecarui utilizator sa opteze pentru modul de deschidere dorit. Chiar daca poate constitui un mic dezavantaj, sistemul de dezghetare manuala este combatut de avantajul capacitatii de congelare de 8kg in 24h, dar si de posibilitatea de reglare manuala a temperaturii cu ajutorul termostatului reglabil de care dispune.

In ultimul rand, trebuie sa specificam si caracteristicile de siguranta in utilizare care pot incepe cu pretul destul de bun, dar mai ales cu consumul de energie de 208kWh/an si de 0.57kWh/24h care se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca bugetul familiei este in siguranta. Veti mai obtine de asemenea si o siguranta a somnului duneavoastra, mai ales ca zgomotul pe care il produce compresorul cu care este prevazut nu depaseste valoarea de 42dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 februarie 2019 la:Galerie foto: "Congelator Star-Light CF-163AP: un ajutor, fie iarna, fie vara"

star-light cf-163ap _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro