Tehno News RO

Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX: un ajutor indiferent de anotimp


Solutia ideala pentru a te ajuta in bucatarie in materie de pastrarea alimentelor in siguranta si mereu la indemana este o combina frigorifica. Cu ajutorul unui astfel de aparat electrocasnic veti putea avea mereu la indemana atat produse congelate cat si unele proaspete, iar daca vreti sa aveti si un produs modern se recomanda combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX.

Combina Frigorifica Beko RCNA400K20ZX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


beko rcna400k20zx.jpg

Pepartea de aspect avem in primul rand nuanta metalica care o va face sa se potriveasca oricarei bucatarii, fie ea una clasica sau una moderna, dar si faptul ca putem identifica de la inceput prezenta frigiderului in partea de sus si a congelatorului in partea de jos. Abia in momentul in care alegem sa deschidem usile putem sa realizam avantajele multiple pe care le prezinta acest produs si care incep inca de la montarea in cadrul bucatariei datorita faptului ca dispune de usi reversibile, dar care se deschid standard spre dreapta. Un alt avantaj este dat de modul de compartimentare si de repartitie a volumului de care dispune, iar in cazul frigiderului vom avea un volum net de 250l, iar pentru congelator unul de 97l.

Combina Frigorifica Beko RCNA400K20ZX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


In partea frigiderului putem utiliza acest spatiu cu ajutorul celor trei rafturi din sticla foarte rezistenta de care dispune, dar si cu ajutorul celor patru compartimente de pe usa acestuia. Tot in cadrul frigiderului mai avem un compartiment destul de generos pentru a avea mereu la indemana fructe si legume proaspete, dar si un compartiment special pentru branzeturi sau produse lactate. Acest frigider mai este prevazut si cu un suport pentru oua, dar si cu unul pentru sticle pentru a putea pastra la rece sucul, apa sau chiar si vinul pentru o seara petrecuta alaturi de prieteni. La compartimentul congelatorului vom gasi trei compartimente care, avand dimensiuni diferite, va pot ajuta sa pastrati atat recipiente sau produse mai voluminoase cat si unele de dimensiuni mai mici.

O functionare ireprosabila
Indiferent la ce compartiment facem referire, principalul avantaj este dat de tehnologia cu care este prevazuta aceasta combina frigorifica si discutam aici despre o tehnologie NO FROST. Aceasta este cea care iti garanteaza pastrarea alimentelor in siguranta si in conditii optime de temperatura si umezeala, eliminand momentele dificile cand trebuia sa dezgheti frigiderul sau congelatorul pentru a indeparta stratul de gheata format. Aceasta tehnologie este una care nu vine singura, ci este insotita de o protectie antibacteriana datorata garniturii cu care este prevazuta usa si care ajuta la etansarea atat a frigiderului cat si a congelatorului pentru a preveni formarea bacteriilor. Veti mai beneficia si de un filtru special anti-mirosuri si un filtru activ de carbon care elimina mirosurile neplacute din interiorul frigiderului in etapa de recirculare a aerului, in acest fel ajutand si la o igiena foarte buna.

Pretul este si el unul foarte avantajos daca este sa il comparam cu tehnologia de care dispune si cu beneficiile pe care le aduce in locuinta ta un astfel de produs. Daca vreti insa sa stiti si clasa de consum, aceasta este una specifica clasei A+ si se datoreaza atat unui consum mediu anual de 346 kWh, sistemului de avertizare cand usa a ramas deschisa mai mult de 1minut,cat si volumului foarte mare de care dispune.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX: un ajutor indiferent de anotimp"

beko rcna400k20zx _2.jpg
beko rcna400k20zx _3.jpg
beko rcna400k20zx _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro