Tehno News RO

Beko RCNA400E20ZGB: combina frigorifica de un real ajutor


Prezente in fiecare locuinta, aparatele frigorifice sunt o necesitate mai ales acum pe timpul verii. Impunerea acestei necesitati este data in special de nevoia unor produse care sa fie proaspete sau a unora reci pentru a ne racori. Daca se intampla ca in casa sa existe si o persoana pasionata de gatit, atunci a avea o combina frigorifica este cu atat mai necesara. Pentru a oferi un posibil ajutor materializat intr-un astfel de produs am ales combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGB.

Combina Frigorifica Beko RCNA400E20ZGB

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


beko rcna400e20zgb _3.jpg

Gateste cu stil
Exista numeroase motive pentru care aceasta combina merita sa fie prezenta in bucatariile dumneavoastra, dar sa incepem in primul rand cu aspectul sau. Privita din exterior,ne dam automat seama ca avem de-a face cu un aparat electrocasnic atat elegant cat si modern. Eleganta este oferita in primul rand de nuanta neagra atat a usii frigiderului din partea superioara, cat si a congelatorului, dar si de prezenta logo-ului producatorului pe usa frigderului in partea de sus. Revenind insa la performante, vei avea de a face cu o combina frigorifica care are un panou de afisaj dispus tot pe usa frigiderului care te va ajuta sa setezi o temperatura optima in cele doua compartimente.

Combina Frigorifica Beko RCNA400E20ZGB

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Aspectul interior este si el unul destul de avantajos iar daca este sa ne referim la modul de compartimentare trebuie sa specificam spatiul total pe care il avem la dispozitie. Cu un spatiu total brut de 400 litri si unul net total de 347 litri repartizati in 97 litri pentru congelator si 250litri pentru frigider, vei putea pastra la indemana toate produsele si toate alimentele de care ai nevoie. Pe partea de frigider, spatiul poate fi exploatat cu ajutorul celor trei rafturi din sticla, cu a acelor 4 suporturi dispuse la inaltimi diferite pe usa, dar si cu ajutorul suportului pentru sticle si pentru oua. Tot la interiorul frigiderului mai gasesti compartimentul special pentru legume si fructe care te ajuta sa le mentii proaspete pentru un timp indelungat, dar si compartimentul special pentru branzeturi. Coborand la nivelul congelatorului, aici vei gasi trei compartimente de dimensiuni diferite pentru a putea exploata la maxim volumul acestuia.

Principalele avantaje ale utilizarii acestei combine frigorifice nu se rezuma la aspect, ci va conta cel mai mult functionarea. Cu un pret care sustine aceste performante, poti sa ai un ajutor de nadejde in bucatarie mai ales ca vorbim despre o combina frigorifica cu tehnologie NO Frost si un sistem Dual Cooling ce te ajuta sa pastrezi conservate alimentele in cele mai bune conditii. Aceasta tehnologie este insotita si de o tehnologie care are grija de sanatatea ta prin prezenta protectiei antibacteriene la nivelul garniturii usii si prezenta functiei de ionizare care neutralizeaza atat bacteriile cat si microbii ce pot cauza mirosuri neplacute sau care pot reduce perioada de pastrare a alimentelor.

Alte beneficii pe care o sa ti le aduca acest produs frigorific sunt date si de consumul destul de avantajos in materie de energie electrica, si aici avem un consum mediu anual de 346 kWh care o pozitioneaza in clasa de eficienta A+. Pe langa acest consum vei mai avea si o eficienta data de autonomia de 20 de ore fara curent si de capacitatea de congelare de 5 Kg/24h.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Beko RCNA400E20ZGB: combina frigorifica de un real ajutor"

beko rcna400e20zgb _5.jpg
beko rcna400e20zgb _2.jpg
beko rcna400e20zgb.jpg
beko rcna400e20zgb _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro