Tehno News RO

Electrolux EN3889MFX: combina frigorifica atat de necesara vara aceasta


Un produs frigorific eficient si modern este un ajutor de care ai nevoie cu siguranta in aceste momente si in aceste zile toride de vara. Nevoia unui astfel de produs este in primul rand datorata necesitatii de a avea mereu la indemana un desert delicios si rece sau un fruct proaspat si sanatos. Daca vrei insa sa te bucuri si de o bautura rece alaturi de prieteni, atat dupa serviciu cat si seara la o discutie amicala, poti sa te bazezi pe combina frigorifica Electrolux EN3889MFX.

Electrolux EN3889MFX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


electrolux en3889mfx.jpg

Dupa cum am specificat,acest produs frigorific este prietenul de care ai nevoie intrucat dispune atat de un frigider destul de generos cat si de un congelator spatios. Cu o dimensiune de 200x59.5x64.7cm aceasta combina frigorifica se poate integra perfect in orice locuinta si in orice bucatarie. Daca spatiul pe care il ai la dispozitie nu iti permite sa montezi cu deschiderea standard spre dreapta, te poti folosi de caracteristica usilor reversibile de care dispune. In privinta dimensiunii, aceasta ascunde un volum net total al combinei de 350 litri impartit in 258 litri volum net al frigiderului si 92 litri volum net al congelatorului.

Electrolux EN3889MFX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


O compartimentare foarte buna
Acest spatiu deloc de neglijat al frigiderului este compartimentat usor datorita rafturilor de sticla foarte rezistenta de care dispune si a compartimentului fresh zone si cel pentru legume si fructe. Acest compartiment fresh zone este cel care te va ajuta in viitor sa pastrezi carnea sau pestele mereu proaspete datorita mentinerii unei temperaturi cu 15% mai redusa decat in restul frigiderului. In privinta compartimentului de legume si fructe vei avea mereu la indemana un produs proaspat deoarece are o capacitate destul de mare. Daca este sa vorbim despre bauturile specificate in introducere vei putea apela la raftul metalic special sau la rafturile multiple de pe usa frigiderului.

Nici congelatorul nu este unul de neglijat intrucat volumul acestuia este repartizat cu cele doua compartimente de dimensiuni diferite care iti vor da voie sa pastrezi recipiente de dimensiuni diferite. Pelanga aceste caracteristici de gabarit vei gasi si o caracteristica functionala ce permite congelatorului sa congeleze o capacitatede 10 kilograme in 24 h.

Indiferent daca vorbim despre congelator sau despre frigider, avantajul suprem este dat de prezenta tehnologiei NO FROST care te va ajuta sa obtii si rezultate foarte bune atat in materie de randament cat si pentru intretinere. Acest sistem de mentinere a temperaturii este unul care va preveni formarea straturilor de gheata in interiorul congelatorului si frigiderului. Pe langa acestea, mai gasim prezente functiile de super-congelare, functia de super-racire si de reglare electronica a temperaturii sau decongelarea automata. Avand un pret destul de ridicat pentru piata produselor de la noi, acesta va aduce si o functie de Action Cool, dar si Action Freeze care sunt si printre cele carora se datoreaza si autonomia de 20 de ore fara curent si caracteristicile de consum.

Avand un consum anual de 251 kWh si o incadrare in clasa energetica A++, acest produs iti va aduce si un beneficiu foarte mare in buzunarul tau.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Electrolux EN3889MFX: combina frigorifica atat de necesara vara aceasta"

electrolux en3889mfx _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro