Tehno News RO

Star-Light FCF60GRTS: Un aragaz pentru o bucatarie moderna


Daca in bucataria noastra amanam sa achizitionam unele electrocasnice ce nu sunt de importanta foarte mare, pe altele nu le putem omite deoarece fara ele nu o sa avem cum sa preparam sau sa pastram anumite feluri de mancare. In acest sens, aragazul este unul dintre aparatele ce nu pot lipsi din bucataria nimanui, asadar achizitia unuia este indispensabila daca nu aveti unul sau cel vechi nu mai face fata cerintelor dumneavoastra. Un aragaz bun ce o sa va multumeasca la gatitul oricarui fel de mancare, de la supe si ciorbe la fripturi si cele mai pretentioase deserturi este aragazul Star-Light FCF60GRTS, un aragaz ce are alimentare pe gaz.

Aragaz Star-Light FCF60GRTS

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


star-light fcf60grts.jpg

In ceea ce priveste designul, o sa va bucurati de culoarea sa moderna, inox si de dimensiunile sale exacte de 89 x 60 cm si latimea de 60 cm. O sa se potriveasca designului bucatariei, deoarece ofera un aer modern datorita culorii sale. Nu trebuie sa vi se para un aparat mare pentru ca ofera posibilitati multiple, precum cele 4 arzatoare si cuptorul deosebit cu o capacitate mare. O sa il puteti utiliza foarte usor pentru ca are un panou de control clasic, alcatuit din butoane rotative pentru fiecare ochi si pentru cuptor.

Aragaz Star-Light FCF60GRTS

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Pregateste cate feluri de mancare vrei
Cu acest aragaz gatitul va fi mai simplu decat va imaginati. O sa puteti pregati cele mai bune feluri de mancare in acelasi timp, folosind atat plita cat si cuptorul, economisind timp pretios. Plita, cu alimentare pe gaz are un numar de 4 arzatoare cu dimensiuni diferite pentru a putea folosi mai multe feluri de recipiente. Foarte important este sa stiti ca aprinderea este una electrica, astfel nu mai este necesar sa folositi chibrituri sau bricheta electrica pentru a aprinde unul din ochiuri. Aveti la dispozitie un arzator mare cu o putere de 3 kW, un arzator mic de 0,88 kW si doua arzatoare medii cu o putere de 1,78 kW. Pentru a evita unele accidendente vine si cu sistem de siguranta, foarte important pentru orice aparat care respecta consumatorul.

De cealalta parte, cuptorul o sa va surprinda cu cele mai bune caracteristici. In primul rand, alimentarea pe gaz ofera o reducerea a costurilor fata de alimentarea electrica, astfel nu o sa va mai faceti griji de facturile umflate la energia electrica. In al doilea rand, capacitatea sa destul de mare, de 62 litri o sa fie suficienta pentru a gati portii maxime din retetele dumneavoastra. Pentru o preparare calitativa, cuptorul beneficiaza de functiile grill si rotisor, astfel o sa va surprindeti familia cu un pui pregatit ca la restaurant. Si cuptorul, ca si plita vine cu aprindere electrica, dar si cu sistem de siguranta. In plus, o sa puteti vedea stadiul pregatirii alimentelor din interior, fara a mai deschide usa, ci actionand butonul de iluminare a cuptorului.

Aragazul Star-Light FCF60GRTS este o alegere buna pentru bucatarie, fiind modern, avand alimentare pe gaz si aprindere electrica, dar si un pret foarte bun. Odata achizitionat o sa va bucurati si de accesoriile acestuia precum capacul din sticla, tava si gratarul pentru cuptor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro