Tehno News RO

Ziua Cumparaturilor Online: reduceri pana la 50%


Daca nu e „Black Friday”, atunci e „Ziua Cumparaturilor Online”. Aceasta este invitatia pe care cei de la eMAG le-a pregatit-o clientilor timp timp de o zi intreaga. Astfel, retailerul online uimeste din nou audienta scotand la vanzare mii de produse cu preturi dintre cele mai atractive, la toata gama de produse aflate in portofoliu. Nu trebuie sa mai astepti nici Pastele si nici sfarsitul toamnei, pentru a prinde sezonul reducerilor la cumparaturile tale online. Pur si simplu, trebuie sa te postezi in fata calculatorului timp de o zi si sa vanezi reducerile de preturi la produsele pe care le-ai urmarit probabil in decursul anului si nu ti le-ai permis.

Ziua Cumparaturilor Online: Reduceri pana la 50%

Vezi Toate Ofertele eMAG valabile doar astazi, 24 septembrie 2020


ziua-cumparaturilor-online-reduceri-pana-la-50.png

De dimineata, pana dupa miezul noptii
„Ziua Cumparaturilor Online” incepe ca intr-o zi obisnuita de lucru, chiar de miercuri, 29 martie, incepand cu ora 6:45 si se incheie tarziu dupa miezul noptii, pe 30 martie, la ora 01:00. Reducerile nu sunt deloc de neglijat, acestea ajungand chiar si la 50% din pret, fata de reducerile uzuale, de 10-20 de procente, oferite de alte magazine. In plus, clientii vor avea posibilitatea de a beneficia si de un card cadou, cu ajutorul caruia vor putea beneficia de o noua reducere la produsele comandate online de la eMaG cu aceasta ocazie.

Vezi Ofertele si Reducerile eMAG

valabile doar astazi, 24 septembrie 2020 la:


Reduceri substantiale la mii de produse
EMAG si-a obisnuit deja propriii clienti cu oferte mai mult decat tentante in decursul timpului, acestea constand in reduceri substantiale de pret, care chiar se simt in buzunarul tau. Si, spre deosebire de alte magazine, reducerile nu se aplica doar la produsele aflate pe stoc de mult timp sau care prezinta defecte de fabricatie, ci acopera aproape toata gama produselor aflate in portofoliu. Prin urmare, daca doresti sa achizitionezi o masina de spalat sau un frigider, „Ziua Cumparaturilor Online” reprezinta momentul oportun pentru tine. De asemenea, daca ai pus ochiul pe un telefon de ultima generatie sau un laptop pentru gaming, acum ai posibilitatea sa il iei la un pret mai mult decat avantajos pentru buzunarul tau.

Toata gama de produse, la dispozitia ta
Oferta eMAG de „Ziua Cumparaturilor Online” nu se limiteaza insa numai la produsele electronice si electrocasnice. La momentul actual, eMAG acopera o gama de produse variata, care acopera aproape orice domeniu, incepand de la vestimentatie, decoratiuni interioare, produse de gradinarit, seminee si chiar utilaje si autoturisme. De asemenea, daca intentionezi sa iti schimbi cauciucurile de iarna cu cele de vara, pe eMAG ai acum posibilitatea de a face acest lucru la un pret mai mult decat avantajos.

In plus, eMAG s-a remarcat de-a lungul timpului prin sistemul sau rapid de livrari si, cel mai important, acesta este gratis pentru comenzile a caror valoare totala depaseste 100 de lei. Pur si simplu, te asezi in fata calculatorului, iti faci cosul de produse, iar in maximum o zi sau doua ai produsele la usa, fara niciun efort din partea ta.

Card Cadou, pentru o extra-reducere
Pentru a-ti rasplati fidelitatea, eMAG iti ofera si un card-cadou, la care, in afara de mega-reducerile de pana la 50 la suta oferite la produsele sale, mai beneficiezi de o reducere suplimentara de 10%. Prin urmare, produsele pe care si le-ai dorit de atata timp sunt disponibile acum la aproape 40 la suta din pret. Mai ai dubii daca sa participi la maratonul reducerilor? Fii pe faza pentru „Ziua Cumparaturilor Online” la eMAG! Online va fi mereu simplu!

Reduceri pana la 50% la mii de produse.

Vezi Oferta eMAG.Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro