Tehno News RO

AEG T76385AH3: uscator de rufe cu pompa de caldura


Indiferent daca aveti o mica afacere, daca sunteti o familie mai numeroasa sau chiar si atunci cand sunteti singur, se intampla sa aveti nevoie de anumite articole vestimentare intr-un timp foarte scurt. Acesta este unul dintre principalele motive care fac dintr-un uscator de rufe o necesitate, pe langa cea a unei masini de spalat rufe. Daca esti in cautarea unui astfel de produs, sa stii ca avem o solutie perfecta datorita uscatorului de rufe cu pompa de caldura AEG T76385AH3.

Uscator de rufe AEG T76385AH3

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 aprilie 2024


aeg t76385ah3.jpg

O eficienta foarte ridicata
Aspectul acestui uscator de rufe este unul relativ clasic datorita nuantei albe, dar si a caracteristicii de incarcare frontala. Totusi, nu avem decat o caracteristica clasica a designului deoarece dispunerea usii in partea maxim superioara vine sa ajute utilizatorul atat la incarcarea cat si descarcarea rufelor din acest uscator. Deasupra acestei usi vom gasi un panou de control al functionarii care, in partea din mijloc, cuprinde butonul de pornire al masinii, iar deasupra acestuia un buton rotativ pentru selectarea programului de functionare. In dreapta acestui buton avem atat panoul de afisaj ce ne ofera informatii cu privire la timpul de functionare, temperatura de functionare, dar si la viteza de centrifugare a acestuia. Sub panoul de afisaj vom mai gasi si butoane pentru pornirea functionarii uscatorului, pentru selectarea temperaturii sau vitezei de centrifugare.

Uscator de rufe AEG T76385AH3

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 aprilie 2024


Intrucat nu se rezuma totul la aspect, trebuie sa specificam si caracteristicile functionale ale acestui uscator si primul detaliu este cel al capacitatii de incarcare de 8 kilograme care il recomanda pentru numeroase utilizari. Aceasta capacitate de incarcare este insotita si de tehnologia ProTex care va avea grija de toate rufele tale datorita modului de realizare a Tamburului XXL Soft care are grija de manevrarea rufelor iar sistemul OptiSense optimizeaza functionarea in functie de nivelul de incarcare al acestuia. Dupa cum este specificat si in titlu, uscatorul foloseste o pompa de caldura care apeleaza la o temperatura scazuta de uscare pentru a preveni atat deteriorarea tesaturilor, dar si supraincarcarea facturii de curent.

Functiile de care mai dispune acest produs electrocasnic sunt si cele de semnalizare acustica a programului de uscare pentru a sti cand poti sa ai acces la hainele de care ai nevoie, dar si functia de programare intarziata care iti permite sa planifici cand sa termine programul de uscare. Totusi, rezultatele utilizarii unui astfel de produs suntinfluentate si de existenta procesului de intretinere, intrucat acest uscator este prevazut cu un singur filtru si un sistem de filtrare OKOFlow, pe langa faptul ca va retine si cele mai mici scame, iti va usura si munca de curatare a filtrului.

Chiar daca pentru unele persoane pretul poate reprezenta un usor dezavantaj, in momentul in care ai de spalat si de uscat o cantitate mare de rufe, acestui pret ii scade importanta. Un alt lucru care participa la diminuarea importantei pretului este consumul destul de eficient ce se datoreaza tehnologiei cu care este prevazut si care garanteaza un consum specific clasei de eficienta energetica A+, chiar daca are capacitatea destul de ridicata de incarcare. Grija zgomotului produs de un astfel de uscator este si ea desfiintata de faptul ca avem un sistem silentios conceput pentru a face functionarea sa fie aproape fara zgomot.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 28 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro