Tehno News RO

Ariston Pro R 100: Boilerul electric care te salveaza de la frig


Boilerul electric este un aparat electrocasnic care are ca scop incalzirea apei menajere. Acesta se prezinta sub forma de rezervor, fiind confectionat din diferite metale, in care se stocheaza apa incalzita care provine din instalatia de apa rece. Boilerul electric are o captuseala izolanta care apara produsul pe toata perioada iernii. Aparatul poate sa incalzeasca si sa mentina apa la o temperatura ridicata, prin apelarea la diferite elemente de incalzire si la un termostat, aceasta in conditiile unui consum mai mic de energie electrica.

Boiler electric Ariston Pro R 100

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 mai 2024


ariston pro r 100.jpg

In momentul de fata, pe piata romaneasca, cele mai populare tipuri de boilere sunt cele electrice cu acumulare, a caror capacitate variaza intre 10 si 150 de litri; la randul lor, boilerele pe combustibil solid si cele pe baza de gaz se bucura de anumite nivele de popularitate. Boilerele electrice se folosesc in apartamente si case, fie pentru incalzirea si producerea de apa calda menajera, fie ca sursa unica de producere a acesteia.

Boiler electric Ariston Pro R 100

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 mai 2024


Atunci cand doriti sa cumparati un nou boiler, trebuie sa va ganditi la care este numarul de locuri din locuinta in care se va folosi apa calda menajera, care va fi volumul cerut de apa calda (se exprima in litri) si gradul de izolare al rezervorului, care sa impiedice pierderile acumulate de energie.

Boilerele se pot monta pe suprafete variate, sunt foarte eficiente si rezistente si, poate cel mai important, nu te incarca foarte mult la energia electrica.

Un tip de boiler electric care atrage atentia in ultima vreme este Ariston Pro R 100. Design-ul sau este, in acelasi timp, atat modern, cat si simplu, utilizatorului fiindu-i vizibil doar un chenar pe care se afiseaza temperatura. Instalarea acestui model se face pe verticala.

Specificatii demne de luat in seama
Dimensiunile modelului Ariston Pro R 100 sunt de 91.3 x 45 x 48 cm, iar greutatea totala ajunge la 25 de kilograme.

Pe langa design-ul sau inovator, boilerul include un tesmostat cu supapa de siguranta bipolara, un termometru imbunatatit, o cantitate mai generoasa de A.C.M., un anod de magneziu care este supradimensionat si o izolatie marita din poliuretan. Supapa hidraulica de siguranta a fost testata la opt bar, asa ca nu va pune niciun fel de problema. Rezervorul boilerului este emailat.

Controlul aparatului Ariston Pro R 100 este realizat in mod mecanic. Volumul total al produsului este de 100 de litri. Un boiler cu o astfel de capacitate poate sa asigure apa calda pentru trei utilizatori si trei puncte de consum. Presiunea modelului este de 0.8 Mpa, iar puterea, in wati, este de 1800.

Daca ati analizat si alte produse, ati descoperit ca un boiler poate sa aiba un pret destul de ridicat, mai ales daca are o capacitate mai mare pentru depozitarea apei. O exceptie de la regula o reprezinta boilerul electric Ariston Pro R 100 care, in ciuda capacitatii mari, de 100 de litri, si a unui consum energetic mic, are un pret foarte convenabil, ce depaseste cu putin 500 de lei, fiind una dintre cele mai convenabile investitii pe care le puteti face in acest sezon.

Vezi Ofertele si Reducerile la Boilere

valabile astazi, 18 mai 2024 la:




Video pentru: "Ariston Pro R 100: Boilerul electric care te salveaza de la frig"




Galerie foto: "Ariston Pro R 100: Boilerul electric care te salveaza de la frig"

ariston pro r 100_2.jpg
ariston pro r 100_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro