Tehno News RO

iPad mini Cellular 32GB, 4G, Alb: iPad mai mic, caracteristici mari


Iubitorii tehnologiei deosebite oferita de cei de la Apple pot acum sa aleaga un dspozitiv cu aceleasi caracteristici ca si un iPad, dar cu dimensiuni mai reduse pentru o portabilitate ridicata. Este vorba de iPad mini Cellular ce va oferi o experienta completa chiar daca dimensiunea ecranului este mai redusa. O sa va bucurati de toate calitatile ce caracterizeaza un iPad, precum ecranul ce ofera imagini realiste, performanta si rulare rapida, dar si caracteristici multimedia deosebite, alaturi de o baterie cu o autonomie de durata.

iPad mini Cellular

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 mai 2024


ipad mini cellular _4.jpg

Caracteristici bune si un design pe masura
Designul este unul deosebit dat de carcasa din plastic de buna calitate si culoarea alb ce aduce mereu dupa sine eleganta consacrata, mai ales datorita texturii fine ce nu lasa urme dupa utilizare. In aceeasi masura, dimensiunile de 134.7 x 7.2 x 200 mm ofera proportionarea perfecta pentru a furniza experientele deosebite cu care ne-au obisnuit cei de la Apple. Greutatea de doar 312 g si dimensiunile specificate ofera portabilitate si un mod usor de transport chiar si pentru cele mai lungi calatorii. Mai trebuie sa stiti ca iPad mini Cellular foloseste ca si Sim un nanoSIM pentru a oferi beneficii in plus pe partea de conexiuni si comunicare. Display-ul cu tehnologie IPS este de tip Capacitive Multi-Touch si are o diagonala de 7.9 inch. Rezolutia sa de 1024 x 768 pixeli o sa ofere imagini realistice cu un contrast deosebit si culori mai vii ca niciodata, vizionarea pozelor, filmelor si a clipurilor video fiind una superioara.

iPad mini Cellular

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 mai 2024


Caracteristicile tehnice o sa impresioneze de la procesor pana la comunicatii si conectivitatea cu alte dispozitive inteligente. Asa cum spuneam, procesorul Dual Core A5 produs de cei de la Apple asigura o rulare rapida a aplicatiilor, indiferent daca aveti deschise mai multe si le rulati in acelasi timp. Dispozitivul nu se va bloca si va oferi performante ridicate de care va veti bucura in orice moment. Spatiul de stocare este unul de 32 GB, iar pe partea de multimedia aveti camera WEB din fata FaceTime HD 1.2 MP cu 720p HD video si camera din spate iSight 5MP, 1080p HD video, Autofocus, ƒ/2.4 si Lentila 5 elemente. De asemenea, o sa puteti deschide varii produse audio, foto si video datorita formatelor variate ce le suporta.

Pe partea de comunicatii va veti bucura de tehnologie bluetooth, tehnologie wireless si nu in ultimul rand reteaua 3G si 4G. Astfel, transferul informatiilor catre alte dispozitive, conexiunile de internet de la retelele Wi-Fi disponibile sau de la retea vor fi pe prim plan. Ca si porturi, are o iesire audio de 3.5 mm. Veti utiliza aplicatii multiple precum Safari, App Store, Maps, A-GPS, Camera, Mail, Music, Game Center si multe altele, utilizarea fiind una flexibila cu sistemul de operare iOS 6. Toate acestea o sa va bucure pana la 10 ore in Wi-Fi si pana la 9 ore in 4G datorita bateriei rezistente Li-Polymer.

Cei care vor sa se bucure de unul dintre cele mai bune device-uri, atat pe partea de multimedia, procesor, cat si portabilitate, iPad mini Cellular este o alegere buna. Chiar daca pretul este unul mai mare, trebuie sa analizati caracteristicile deosebite ce iPad-ul le ofera si nu le veti gasi la alte device-uri.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 20 mai 2024 la:




Video pentru: "iPad mini Cellular 32GB, 4G, Alb: iPad mai mic, caracteristici mari"




Galerie foto: "iPad mini Cellular 32GB, 4G, Alb: iPad mai mic, caracteristici mari"

ipad mini cellular.jpg
ipad mini cellular _2.jpg
ipad mini cellular _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro